İnsanlar neden uzun boylu olmak ister?

Estas

Picopat
Neden herkes boyunun uzun olmasını istiyor? Şunu yaparsam boyum uzar, şunu yaparsam kısa kalırım, şunu yersem uzarım. Birkaç kişi böyle düşünse kendi fikirleri derdim ama herkes uzun olmak istiyor. Ben bunun sebebini anlamıyorum, benim bilmediğim bir sebebi mi var? Ben küçüklüğümden beri hiçbir zaman boyumun uzaması için bir şey yapmadım, şu an kısayım, memnunum.

Neden herkes boyunun uzun olmasını istiyor? Şunu yaparsam boyum uzar, şunu yaparsam kısa kalırım, şunu yersem uzarım. Birkaç kişi böyle düşünse kendi fikirleri derdim ama herkes uzun olmak istiyor. Ben bunun sebebini anlamıyorum, benim bilmediğim bir sebebi mi var? Ben küçüklüğümden beri hiçbir zaman boyumun uzaması için bir şey yapmadım, şu an kısayım, memnunum.
Günümüz güzellik algısı. Kızlar 1.80 altını beğenmeyince böyle birşey ortaya çıkıyor. Çünkü erkekler arasında kısa boylularla dalga geçeni görmedim.

Sosyal medya insanların algılarını kökten değiştirdi. Çok düşük iradeli erkeklerin icadı, "bir erkek böyle görünmeli" gibi içerikler yüzünden herkes zorundaymış gibi (çoğunlukla kızlar için) belirli kalıpların içerisine girmeye çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı