İnsanlar neden Windows 7 kullanıyor?

Genelde Windows 10 açmayan bilgisayarlarda kullanılıyor. Alternatifide yok zaten. Windows 8 desen 10'dan farkı yok. XP zaten rahmetli olalı çok oldu.

Sistemin düşük olması, Windows 7'nin tasarımı olabilir.

98, XP, Vista, 7 yüklü PC'lerim var onları da böyle canım sıkıldığı zaman açıp nostaji yaşıyorum. Ama Windows 7 hariç. Windows 7 PC'mi halenda kullanıyorum. Windows 10 eski programları oyunları desteklemiyor bazılarını.

Nedense alışamadığım Windows7'de ne var sorusu.

Sistemin yetersizliğinden.

Benim dahili Intel kartı olan eski bilgisayarıma Windows 10 da indirdim Windows 7 de ama çok bir fark etmiyor bence League of Legends bağımlılığı gibi bana göre.

C&C Red Alert 2 fanları kullanıyordur hocam, keza oyun Win10'da ya açılmıyor ya da doğru düzgün çalışmıyor .

Ben dün yüklemiştim sebepsiz yere donuyordu ve Update edememiştim.

Merhaba, bugün Windows'ların popülerlik oranlarına baktığımda Windows 10'dan sonra %17 ile Windows 7 geliyor. Nedir bu Windows 7 aşkı?

Nostalji, kullanım kolaylığı vb. sebeplerle olabilir bende şahsen Windows 7'yi daha çok beğeniyorum Aero özelliği çok hoş duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…