Aero temasını sevmeyen mi var?
Eminim benden çok seven yoktur fakat bu eski işletim sistemi maalesef günümüzde kullanmaya fazla uygun değil. Özellikle de yeni kuruyorsanız çok sıkıntı çıkarıyor. İnternete adam akıllı bağlanmıyor, Edge kuruyorum eşitleme çalışmıyor vb. sorunlar oluşuyor. Ben ISO'yu Technopat üzerinden indirmiştim. Belki buradaki ISO sorunludur bilmiyorum. Bende kendi ISO'su da vardı, bulursam onunla da deneyeceğim.Aero temasını sevmeyen mi var?
Aslında o kullananların büyük bölümü kurumlar. Mesela bazı okullarda personel bilgisayarlarında, kamu dairelerinde, hastanelerde hep Windows 7 görüyorum. Sistemi eski olan pek kişi kalmadı zaten. Benim gibi az kişi kalmıştır. O %17 bahsettiğim türdeki bilgisayarlardır diye çoğunlukla muhtemelen.
İlkel kalıyordu bana göre biraz. Çoğunluğun sevmediği o Windows uygulamalarını kullanıyorum. Fakat Windows 7'de onlar yok. Filmler ve TV, Groove müzik (yeni adıyla medya oynatıcısı sanırım) yerine Windows Media Player falan var. Görünüm olarak eski kalıyorlar bir zahmet zaten. Fotoğraf görüntüleyicisi, paint gibi programları da aynı şekilde. Store yok ayrıca. O da bir eksisi. Microsoft hesabı olayı yok. Lisans sorunları yaşanabiliyor. Açıkçası günümüze göre ilkel kalıyor bence. Ama aslında Windows 7, 8.1 ve 10'un desteği kesilmeyip, 11 çıkarılmak yerine 10 üzerinden ilerlenip her Windows kendi çapında geliştirilebilirdi. Sonra o eski sürümlere de bu eksikler eklenirdi. Fakat pazarlama stratejisi işte. Eskinin desteğini kesecek ki yeniyi satabilecek.Desteği kesilmeseydi hala kullanılabilirdi.
Bu yazılım Aero mu ekliyor? Öyle ise ben beklemeden bir göz atarımBu hasreti StartIsBack++ kullanarak gideriyorum.
Aero eklemiyor fakat görev çubuğu ve başlat menüsü böyle oluyor (Aero ekleme imkanı varsa yapacağım.Bu yazılım Aero mu ekliyor? Öyle ise ben beklemeden bir göz atarım![]()
Şimdi sen bunu dedin ya tekrar Windows 7'ye dönüyorum birazdan gelirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.