Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 15 2 Eylül 2022 #21 GreatArcher dedi: Hocam anlatmadıklarım da var diye belirttim yukarıda. Kız sürekli bana iltifat ediyordu. Sizce bu ne? Genişletmek için tıkla... Kız ama sonra sana kardeşimsin diyormuş konu kapanmıyor mu burada?
GreatArcher dedi: Hocam anlatmadıklarım da var diye belirttim yukarıda. Kız sürekli bana iltifat ediyordu. Sizce bu ne? Genişletmek için tıkla... Kız ama sonra sana kardeşimsin diyormuş konu kapanmıyor mu burada?
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 2 Eylül 2022 #22 GreatArcher dedi: Hocam anlatmadıklarım da var diye belirttim yukarıda. Kız sürekli bana iltifat ediyordu. Sizce bu ne? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını görmeden yorum nasıl yapacağız?
GreatArcher dedi: Hocam anlatmadıklarım da var diye belirttim yukarıda. Kız sürekli bana iltifat ediyordu. Sizce bu ne? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını görmeden yorum nasıl yapacağız?
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 2 Eylül 2022 #23 @Cuteaa onu diyorum linç etmeye çalışıyorlar.
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 15 2 Eylül 2022 #24 sasi dedi: Abi adam konusu açacak kadar eminse neden hala suçluyorsun çocuğu? Ben de biliyorum oluyor böyle şeyler inanmak istemiyorsanız gidebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Adama yalan söylüyorsun demiyor, düzgün oku öyle yorumunu yap lütfen.
sasi dedi: Abi adam konusu açacak kadar eminse neden hala suçluyorsun çocuğu? Ben de biliyorum oluyor böyle şeyler inanmak istemiyorsanız gidebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Adama yalan söylüyorsun demiyor, düzgün oku öyle yorumunu yap lütfen.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 2 Eylül 2022 #25 SeanStrickland dedi: @sasi adama yalan söylüyorsun demedim boş yere çekiyorsun konuyu sana yürümüş olmuyor yazdım. Genişletmek için tıkla... Yalan derken değinmek istediğim şeyi anladın bence olay burada yalan demem değil?
SeanStrickland dedi: @sasi adama yalan söylüyorsun demedim boş yere çekiyorsun konuyu sana yürümüş olmuyor yazdım. Genişletmek için tıkla... Yalan derken değinmek istediğim şeyi anladın bence olay burada yalan demem değil?
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 15 2 Eylül 2022 #26 SeanStrickland dedi: @Cuteaa onu diyorum linç etmeye çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Boş ver sallama onu.
SeanStrickland dedi: @Cuteaa onu diyorum linç etmeye çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Boş ver sallama onu.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 2 Eylül 2022 #27 @sasi üstüne kardeşim falan diyorsa konu sahibi abartiyor bence.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Eylül 2022 #28 Cuteaa dedi: Kız ama sonra sana kardeşimsin diyormuş konu kapanmıyor mu burada? Genişletmek için tıkla... O başka kız. Bu anlattığım başka.
Cuteaa dedi: Kız ama sonra sana kardeşimsin diyormuş konu kapanmıyor mu burada? Genişletmek için tıkla... O başka kız. Bu anlattığım başka.
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 15 2 Eylül 2022 #29 GreatArcher dedi: O başka kız. Bu anlattığım başka. Genişletmek için tıkla... Senin derdin kızın seni sevip sevmediğini mi öğrenmek? Yoksa bu anksiyete bozukluğunu ve depresyonunun nasıl geçeceğini mi anlamak?
GreatArcher dedi: O başka kız. Bu anlattığım başka. Genişletmek için tıkla... Senin derdin kızın seni sevip sevmediğini mi öğrenmek? Yoksa bu anksiyete bozukluğunu ve depresyonunun nasıl geçeceğini mi anlamak?
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Eylül 2022 #30 Cuteaa dedi: Senin derdin kızın seni sevip sevmediğini mi öğrenmek? Yoksa bu anksiyete bozukluğunu ve depresyonunun nasıl geçeceğini mi anlamak? Genişletmek için tıkla... Hocam tersleyecekseniz konudan çıkabilirsiniz. Konuyu kız mevzusuna getiren sizsiniz. Benim asıl derdim depresyonu yenmek.
Cuteaa dedi: Senin derdin kızın seni sevip sevmediğini mi öğrenmek? Yoksa bu anksiyete bozukluğunu ve depresyonunun nasıl geçeceğini mi anlamak? Genişletmek için tıkla... Hocam tersleyecekseniz konudan çıkabilirsiniz. Konuyu kız mevzusuna getiren sizsiniz. Benim asıl derdim depresyonu yenmek.