Cuteaa
Hectopat
Kız ama sonra sana kardeşimsin diyormuş konu kapanmıyor mu burada?Hocam anlatmadıklarım da var diye belirttim yukarıda. Kız sürekli bana iltifat ediyordu. Sizce bu ne?
Kız ama sonra sana kardeşimsin diyormuş konu kapanmıyor mu burada?Hocam anlatmadıklarım da var diye belirttim yukarıda. Kız sürekli bana iltifat ediyordu. Sizce bu ne?
Fotoğrafını görmeden yorum nasıl yapacağız?Hocam anlatmadıklarım da var diye belirttim yukarıda. Kız sürekli bana iltifat ediyordu. Sizce bu ne?
Adama yalan söylüyorsun demiyor, düzgün oku öyle yorumunu yap lütfen.Abi adam konusu açacak kadar eminse neden hala suçluyorsun çocuğu? Ben de biliyorum oluyor böyle şeyler inanmak istemiyorsanız gidebilirsiniz?
O başka kız. Bu anlattığım başka.Kız ama sonra sana kardeşimsin diyormuş konu kapanmıyor mu burada?
Senin derdin kızın seni sevip sevmediğini mi öğrenmek? Yoksa bu anksiyete bozukluğunu ve depresyonunun nasıl geçeceğini mi anlamak?O başka kız. Bu anlattığım başka.
Hocam tersleyecekseniz konudan çıkabilirsiniz. Konuyu kız mevzusuna getiren sizsiniz. Benim asıl derdim depresyonu yenmek.Senin derdin kızın seni sevip sevmediğini mi öğrenmek? Yoksa bu anksiyete bozukluğunu ve depresyonunun nasıl geçeceğini mi anlamak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.