İnsanlara özenerek iPhone X aldım satmalı mıyım?

Sence olay o mu? Bir Apple fan boyu olarak konuşuyorum.

Ne öyleyse? Senin dediğin laf ortada. Ben de vaktinde iPhone'u sırf ortamlarda çıkarıp masaya koymak için ilk çıktığında alıyordum ve dürüstçe söyleyeceğim Android fakir telefonu gibi geliyordu.

Ama misal şu anda cebimde Android var çünkü telefonu masaya vurmalık ya da telefonda vakit geçirmelik ortamlarda değilim. Yarın yine piyasaya akacak olursam gider iPhone alırım kendime.

Prestiji var kardeşim telefonun yalan mı? 3 maymunu oynamaya gerek yok. Türkiye'deki Android kullanıcılarının da devasa bir kısmı sırf kendileri sahip olmadığı için "dur nereden kötüleyeyim" diye kendisini kasıyor.

Evet öyle bu arada çok boş arayüz saf Android'li telefon bile tekler.

Hocam vallahi çevremde görüyorum 7,8 bile kullanan var şaşırıyorum elimde X i daha değerli görüyorum 😀
Android almak istemeyen ama yenilemeye de parası yetmeyenler kullanıyor, ben iPhone 7 daha çok görüyom iphone X'ten.

Ne öyleyse? Senin dediğin laf ortada. Ben de vaktinde iPhone'u sırf ortamlarda çıkarıp masaya koymak için ilk çıktığında alıyordum ve dürüstçe söyleyeceğim Android fakir telefonu gibi geliyordu.

Ama misal şu anda cebimde Android var çünkü telefonu masaya vurmalık ya da telefonda vakit geçirmelik ortamlarda değilim. Yarın yine piyasaya akacak olursam gider iPhone alırım kendime.

Prestiji var kardeşim telefonun yalan mı? 3 maymunu oynamaya gerek yok. Türkiye'deki Android kullanıcılarının da devasa bir kısmı sırf kendileri sahip olmadığı için "dur nereden kötüleyeyim" diye kendisini kasıyor.
Ben burada bu arkadaşın yaptığı şeye yorum yaptım, telefon önerilerinde yazdığım mesajları okuyabilirsin.

iPhone kar etmek isteyenler için güzel ayda bir zam geliyor.

Yani sonuç olarak X kötümü anlamadım ya 2018 yılında öve öve bitiremediler şimdi de kötüleniyor zaten arayüzü sıkıcı olmasa satmam.
Buraya son kez yazı yazacağım, lütfen elindeki telefonun değerini bilmiyorsan o telefonu sat. İnsanların çoğu sırf hava atayım diye alıyor maalesef. O telefonun hakkını vermek gerekiyor. Açıkçası anlamayan ve değerini bilmeyen insanların Apple ürünü kullanmasını anlayamıyorum. Çünkü forumda boş yere kötülüyorlar.

Yani sonuç olarak X kötümü anlamadım ya 2018 yılında öve öve bitiremediler şimdi de kötüleniyor zaten arayüzü sıkıcı olmasa satmam.
O zamanlar fena değildi, ama şuan aynı paraya çok daha iyi telefonlar çıktı. Her telefon bi zamandan sonra kötülenir. Çünkü 2018'de Android daha yeni yeni gelişip büyük ekranlara felan geçmeye başladı.

Ben burada bu arkadaşın yaptığı şeye yorum yaptım, telefon önerilerinde yazdığım mesajları okuyabilirsin.

O kendi hatası tabii. Cebin delikken özenip iPhone alıyorsan her şeyden önce parayı kullanmayı bilmiyorsundur.

Ben her ilk çıktığında iPhone aldığım yıllarda kendi iş yerimiz günde 1 iPhone parası kar bırakıyordu. O zaman da kasmıyorsun tabii. Yoksa öyle kredi çekip telefon alayım, ikinci elden 25 yıllık Apple alayım benim gözümde ters işler.

Kendi ağızın ile söylüyorsun. “2018” yılında. O fiyatlara XS veya SE2020 alınabilirdi. Hadi alıyorsun ekran yanık bir cihaz neden aldın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı