İnsanlara Samsung'un güzel olduğunu nasıl ispatlarım?

thrlswve

Centipat
Daha fazla  
Hala Redmi F/P diyorlar. Açıklıyorum; kamera, ekran falan diye S serisi mükemmel diyorum cok kotu diyorlar. Ben bu insanlara Samsung'un kötü olmadığına nasıl inandırırım? Bu arada insanlar dediğim arkadaslarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala Redmi F/P diyorlar. Açıklıyorum; kamera, ekran falan diye s serisi mükemmel diyorum cok kotu diyorlar. Ben bu insanlara Samsung'un kötü olmadığına nasıl inandırırım? Bu arada insanlar dediğim arkadaslarım.

Gerek yok bence ispatlamana hangisini kullanıyolarsa kullansınlar karışma bence.

Kimseye bir şey ispatlamaya çalışmayın. Zaten açıklamanıza, internette tonla inceleme ve yazı olmasına rağmen çok kötü diyorlarsa daha da anlayacaklarını sanmıyorum.

Hala Redmi F/P diyorlar. Açıklıyorum; kamera, ekran falan diye s serisi mükemmel diyorum cok kotu diyorlar. Ben bu insanlara Samsung'un kötü olmadığına nasıl inandırırım? Bu arada insanlar dediğim arkadaslarım.

Bazı Redmi'lerde telefon kendine açılıyor veya saçma sapan olaylar oluyor. Genel olarak Redmi kullanmış kişilerden duyduğum sorunlar bunlar. Yazılım güncellemesi ile ilgili sorunları var diye biliyorum. Ayrıca Samsung marka Android dendiği zaman akla gelen ilk marka. Adamlar bu işin ustası olmuş.

Bazı Redmi'lerde telefon kendine açılıyor veya saçma sapan olaylar oluyor. Genel olarak Redmi kullanmış kişilerden duyduğum sorunlar bunlar. Yazılım güncellemesi ile ilgili sorunları var diye biliyorum. Ayrıca Samsung marka Android dendiği zaman akla gelen ilk marka. Adamlar bu işin ustası olmuş.

Evet Fastboot sorunları yüzünden Xiaomi travması oldu bende

Hala Redmi F/P diyorlar. Açıklıyorum; kamera, ekran falan diye S serisi mükemmel diyorum cok kotu diyorlar. Ben bu insanlara Samsung'un kötü olmadığına nasıl inandırırım? Bu arada insanlar dediğim arkadaslarım.
Niye inandırmak zorundasın ki? Gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorsan onlar bir süre sonra kendileri fark edecektir yanlış tercih yaptıklarını.

Uğraşma bence. Ağzını yorma boşuna. Anlamak isteseler veya anlayacak olsalar Samsung'a kötü demezlerdi zaten.

İspatlamak zorunda mısın arkadaşlarına samsung daha iyi diye? Bırak kim neyi istiyorsa kullansın. Hesabınıza bir göz attım sırf mesaj atmak için yazmak için yazıyorsunuz boş konuşacaksanız yazmayın daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı