İnsanlara yardım etmeyi çok sevmek

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar kendimde pek sevmediğim bir özelliğim var. İnsanlara maddi durum hariç her açıdan yardım etmeyi çok severim. İçi daralmıştır, anlat derim. Bir konuda sıkıntısı olur, yardımcı olmaya çalışırım, bilgisi olmayan bir olaya yardım ederim. Fakat olay paraya maddiyata gelince en geri çekilen insan tiplerdenim. Sevdiğim insana karşı para asla gözüme gelmez, yolda para isteyen falan dilenci görünce sinir basar. Nasıl kurtulurum bundan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kendimde pek sevmediğim bir özelliğim var. İnsanlara maddi durum hariç her açıdan yardım etmeyi çok severim. İçi daralmıştır, anlat derim. Bir konuda sıkıntısı olur, yardımcı olmaya çalışırım, bilgisi olmayan bir olaya yardım ederim. Fakat olay paraya maddiyata gelince en geri çekilen insan tiplerdenim. Sevdiğim insana karşı para asla gözüme gelmez, yolda para isteyen falan dilenci görünce sinir basar. Nasıl kurtulurum bundan?
Para olmadığı için mi sinirleniyorsun yoksa var olduğu halde mi vermiyorsun?
Zaten manevi anlamda yardım ediyormuşsun o yeter bile.

Aynı durum fakat ben dilenci görünce çok sinirleniyorum çünkü, onların hepsi çalışa bilecek durumda ve dinden istifade ederek para kazanmaya çalışıyorlar, eskiden oturduğum sokakta yoktu evden dışarı çıkıyorum hop kapımın ağzında dilenci ne oluyor diyesi geliyor insanın zaten ekonomi kötü bizim durumumuzda kötü ne yapmamızı bekliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı