Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #61 tahamert123 dedi: Evet yok şimdi dalga geçiyoruz ama 20-25 yıl sonra olacak şeyler bunlar. Genişletmek için tıkla... Düşünsenize gözümüze lens gibi bir şey takılıyor. Milleti tarayabiliyoruz, zoom yapabiliyoruz. Aşırı güzel değil mi?
tahamert123 dedi: Evet yok şimdi dalga geçiyoruz ama 20-25 yıl sonra olacak şeyler bunlar. Genişletmek için tıkla... Düşünsenize gözümüze lens gibi bir şey takılıyor. Milleti tarayabiliyoruz, zoom yapabiliyoruz. Aşırı güzel değil mi?
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #62 Ben o tarz söylentilere hiç inanmam. Ben sağlam kaynaklardan gelen araştırmalarla desteklenen haberlere inanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben o tarz söylentilere hiç inanmam. Ben sağlam kaynaklardan gelen araştırmalarla desteklenen haberlere inanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TECNOPC Centipat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 190 28 Nisan 2021 #63 astronautinocean dedi: Evet. Bill Gates'in amacı müslümanları zinaya yönlendirmek. Türk halkı olarak buna dur diyeceğiz! Genişletmek için tıkla... Bill gates'sin işi gücü yok bunlarla uğraşıyor. Hadi var diyelim sen nasıl biliyorun.
astronautinocean dedi: Evet. Bill Gates'in amacı müslümanları zinaya yönlendirmek. Türk halkı olarak buna dur diyeceğiz! Genişletmek için tıkla... Bill gates'sin işi gücü yok bunlarla uğraşıyor. Hadi var diyelim sen nasıl biliyorun.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.611 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #64 F3arlessTR dedi: Asla olmam. Çip olmaz zaten benim başka düşüncelerim var. Buraya yazamayacağım düşünceler. Genişletmek için tıkla... Siz kulaktan dolma bilgilerle yaşamaya devam edin Allah size uzun ömürler versin (!)
F3arlessTR dedi: Asla olmam. Çip olmaz zaten benim başka düşüncelerim var. Buraya yazamayacağım düşünceler. Genişletmek için tıkla... Siz kulaktan dolma bilgilerle yaşamaya devam edin Allah size uzun ömürler versin (!)
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #65 TECNOPC dedi: Bill gates'sin işi gücü yok bunlarla uğraşıyor. Hadi var diyelim sen nasıl biliyorun. Genişletmek için tıkla... İroni yapıyor bence.
TECNOPC dedi: Bill gates'sin işi gücü yok bunlarla uğraşıyor. Hadi var diyelim sen nasıl biliyorun. Genişletmek için tıkla... İroni yapıyor bence.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2021 #66 TECNOPC dedi: Bill gates'sin işi gücü yok bunlarla uğraşıyor. Hadi var diyelim sen nasıl biliyorun. Genişletmek için tıkla... Kaynaklarımız gizli yeğen.
TECNOPC dedi: Bill gates'sin işi gücü yok bunlarla uğraşıyor. Hadi var diyelim sen nasıl biliyorun. Genişletmek için tıkla... Kaynaklarımız gizli yeğen.
TECNOPC Centipat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 190 28 Nisan 2021 #67 astronautinocean dedi: Kaynaklarımız gizli yeğen. Genişletmek için tıkla... Dyflinn dedi: İroni yapıyor bence. Genişletmek için tıkla... Kafam karıştı.
astronautinocean dedi: Kaynaklarımız gizli yeğen. Genişletmek için tıkla... Dyflinn dedi: İroni yapıyor bence. Genişletmek için tıkla... Kafam karıştı.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #68 Dyflinn dedi: Düşünsenize gözümüze lens gibi bir şey takılıyor. Milleti tarayabiliyoruz, Zoom yapabiliyoruz. Aşırı güzel değil mi? Genişletmek için tıkla... Güzel değil robotloşmak güzel değil istemiyorum o özellikleri insan kalayım yeter bana.
Dyflinn dedi: Düşünsenize gözümüze lens gibi bir şey takılıyor. Milleti tarayabiliyoruz, Zoom yapabiliyoruz. Aşırı güzel değil mi? Genişletmek için tıkla... Güzel değil robotloşmak güzel değil istemiyorum o özellikleri insan kalayım yeter bana.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.611 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #69 İnsanlar kulaktan dolma bilgilere inanıyorlar örneğin yok içinde zehir var zaman içinde nüfusu azaltacaklar falan.
İnsanlar kulaktan dolma bilgilere inanıyorlar örneğin yok içinde zehir var zaman içinde nüfusu azaltacaklar falan.
TECNOPC Centipat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 190 28 Nisan 2021 #70 tahamert123 dedi: Güzel değil robotloşmak güzel değil istemiyorum o özellikleri insan kalayım yeter bana. Genişletmek için tıkla... lens dedi Cyberpunk demedi.
tahamert123 dedi: Güzel değil robotloşmak güzel değil istemiyorum o özellikleri insan kalayım yeter bana. Genişletmek için tıkla... lens dedi Cyberpunk demedi.