Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #71 tahamert123 dedi: Güzel değil robotloşmak güzel değil istemiyorum o özellikleri insan kalayım yeter bana. Genişletmek için tıkla... Bunlar bize saçma geliyor ama gelecekte bunlar aşırı normal hale gelecek.
tahamert123 dedi: Güzel değil robotloşmak güzel değil istemiyorum o özellikleri insan kalayım yeter bana. Genişletmek için tıkla... Bunlar bize saçma geliyor ama gelecekte bunlar aşırı normal hale gelecek.
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 28 Nisan 2021 #72 m3081 dedi: Ben o tarz söylentilere hiç inanmam. Ben sağlam kaynaklardan gelen araştırmalarla desteklenen haberlere inanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu adamı izledikten sonra tüm sorularımın cevaplarını almıştım. Cidden sağlam kaynaklarla gelen bilgili bir abimiz.
m3081 dedi: Ben o tarz söylentilere hiç inanmam. Ben sağlam kaynaklardan gelen araştırmalarla desteklenen haberlere inanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu adamı izledikten sonra tüm sorularımın cevaplarını almıştım. Cidden sağlam kaynaklarla gelen bilgili bir abimiz.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #73 TECNOPC dedi: lens dedi Cyberpunk demedi. Genişletmek için tıkla... Oda varda. Yani bunlar illa olacak. Şimdiden alışsak iyi olur.
TECNOPC dedi: lens dedi Cyberpunk demedi. Genişletmek için tıkla... Oda varda. Yani bunlar illa olacak. Şimdiden alışsak iyi olur.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #74 TECNOPC dedi: Lens dedi Cyberpunk demedi. Genişletmek için tıkla... İlerdi de Cyperunk'tan farklı olmayacağımızı anlamak zor olmasa gerek değil mi?
TECNOPC dedi: Lens dedi Cyberpunk demedi. Genişletmek için tıkla... İlerdi de Cyperunk'tan farklı olmayacağımızı anlamak zor olmasa gerek değil mi?
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #75 m3081 dedi: Ben o tarz söylentilere hiç inanmam. Ben sağlam kaynaklardan gelen araştırmalarla desteklenen haberlere inanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu adam bilgili bir abimiz belli ama bu adam bilgili olmasa bile inanırım.
m3081 dedi: Ben o tarz söylentilere hiç inanmam. Ben sağlam kaynaklardan gelen araştırmalarla desteklenen haberlere inanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu adam bilgili bir abimiz belli ama bu adam bilgili olmasa bile inanırım.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 28 Nisan 2021 #76 Sinovac olurum nedense biontech güven vermiyor.
TECNOPC Centipat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 190 28 Nisan 2021 #77 tahamert123 dedi: İlerdi de Cyperunk'tan farklı olmayacağımızı anlamak zor olmasa gerek değil mi? Genişletmek için tıkla... Ölmeyi tercih etmektense kolumu robot yaparım. Şuanda bile var.
tahamert123 dedi: İlerdi de Cyperunk'tan farklı olmayacağımızı anlamak zor olmasa gerek değil mi? Genişletmek için tıkla... Ölmeyi tercih etmektense kolumu robot yaparım. Şuanda bile var.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 28 Nisan 2021 #78 Akrabalarım aşı olamaya başladı yan etki görmedik olursa yazarım buraya.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #79 TECNOPC dedi: Ölmeyi tercih etmektense kolumu robot yaparım. Şu anda bile var. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer robot iyiyse ben kendim isteyerek yaptırırım.
TECNOPC dedi: Ölmeyi tercih etmektense kolumu robot yaparım. Şu anda bile var. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer robot iyiyse ben kendim isteyerek yaptırırım.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #80 TECNOPC dedi: Ölmeyi tercih etmektense kolumu robot yaparım. Şuanda bile var. Genişletmek için tıkla... O kadar siber aletleri taktırmam. Çok aşırı fazla gelir bana. Gözüme bir lens yeter.
TECNOPC dedi: Ölmeyi tercih etmektense kolumu robot yaparım. Şuanda bile var. Genişletmek için tıkla... O kadar siber aletleri taktırmam. Çok aşırı fazla gelir bana. Gözüme bir lens yeter.