Duyar var, duyar var... Hangi tip olduğuna göre şikayet edip edilmeyeceği değişir bence. Mesela bir oyun/film yapıyorsun, o dönemde o coğrafyada hiç Asyalı ya da siyahi biri yaşamıyorken oyunda/filmde neden Asyalı ve siyahi koymadın diye duyar yapılıyorsa öyle duyara ardımla gülerim. Farkındalık yaratmak ayrı şey, akılsız olmak ayrı...
Ya bu insanlardaki ego problemi ne? Forumda da var. Sırf o kişi ondan yaşça küçük diye kendisini "aynştayn" sanması. (Bilerek öyle yazdım)
Duyar, para egosu, bad boy egosu. Nereye gidiyoruz ülkecek?
Yanlış bir kullanım oldu ama neyse. Thank you so much, thanks so much, many thanks, thanks a lot, thanks very much gibi bir sürü kullanım içinde daha önce hiç duymadığım tek versiyon buydu.
O mükemmelliği beni yıllardır tanıyan forumdaki bazı arkadaşlara da sormak lazım. Syper da demişti, mükemmellikten çok uzağım ama tekrar teşekkür ederim iyi düşüncen için. Kötü huylarımı ve yaptıklarımı yazsam buradan Nazi toplama kampına yol olur.
Düşündüm de, takdir edip baş sadist de yaparlar belki yaptıklarımı öğrenince.
Forumu çocuk çok bastı ve boş boş konuşunca doğal olarak sinirleniyoruz ego değil ego farklıdır bu forumda yaşça küçük insana karşı ben zekiyim sen aptalsın diyen görmedim şahsen.