İnsanlardaki bu ego ne?

Öyle olanları burada etiketleyelim. Ben başlıyorum. @444065

Etiketleyin de kavga çıksın. :D

siyahcekirdek.jpg

Duyar, para egosu, bad boy egosu. Nereye gidiyoruz ülkecek?
Duyar var, duyar var... Hangi tip olduğuna göre şikayet edip edilmeyeceği değişir bence. Mesela bir oyun/film yapıyorsun, o dönemde o coğrafyada hiç Asyalı ya da siyahi biri yaşamıyorken oyunda/filmde neden Asyalı ve siyahi koymadın diye duyar yapılıyorsa öyle duyara ardımla gülerim. :D Farkındalık yaratmak ayrı şey, akılsız olmak ayrı...

Son düzenleme:
Ya bu insanlardaki ego problemi ne? Forumda da var. Sırf o kişi ondan yaşça küçük diye kendisini "aynştayn" sanması. (Bilerek öyle yazdım)
Duyar, para egosu, bad boy egosu. Nereye gidiyoruz ülkecek?
Bir söz var: 21-22 Yaşında olupta gerizekalı olanda var, 12-13 Yaşında olup olgun olanda var. Önemli olan biyolojik yaş değil, Yaşantı.

Bana dostlarım genellikle Olgunsun derler. Bu egonun en büyük sebebinin Olgunluk olduğunu düşünüyorum o yüzden o sözü söyledim.

Değerli ve mükemmel insansınız. Bunu yazmazsam olmazdı. İyi ki varsınız. 🙂
O mükemmelliği beni yıllardır tanıyan forumdaki bazı arkadaşlara da sormak lazım. :D Syper da demişti, mükemmellikten çok uzağım ama tekrar teşekkür ederim iyi düşüncen için. Kötü huylarımı ve yaptıklarımı yazsam buradan Nazi toplama kampına yol olur. :D

Düşündüm de, takdir edip baş sadist de yaparlar belki yaptıklarımı öğrenince. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı