İnsanları İdam Etmek Kötü Bi' Şey

İdamı hak eden insanlar fazlasıyla var.Dünyayı kirletmekten başka bir şey yapmıyorlar.En basitinden çocuk tecavüzcüleri.

Pedofili suçlularına kimyasal hadım, katillere ise ağırlaştırılmış müebbet en uygunu olucaktır diye düşünüyorum. Tabii ki hep "benim çocuğuma yapılsa ne yaparım ?" diye düşünürüm hatta kendime göre ceza verme düşüncelerim de var ama gerçekler de diğer tarafta, bu tür idam cezaları bizi geriye götürmekten başka bir işe yaramaz diye düşünüyorum.

Hiç okumadım ne yazıldığını ancak,
  • Tecavüzcüler
  • Bilerek kasten adam öldürenler
  • Vatan hainleri
Bunları direk asıcan hiç gram uykum kaçmaz. Asıcan abi asıcan.... Herif gidiyor karısını öldürüyor sonra 30, 40 sene oh yan gel yat. Bunları beslemeyeceksin. Sonunda idam olduğunu bilse bence bir kez daha düşünür.

''...Robert-François Damiens, Fransa Kralı XV. Louis'ye 1757 yılında yaptığı başarısız suikast girişiminden sonra kötü üne kavuşan bir Fransızdır. Fransa'da kral katillerine (regicide) uygulanan geleneksel ve acımasız sürükleyerek dörde bölmek yöntemi ile idam edilen son kişidir.''

Robert-François Damiens - Vikipedi

3 numaralı Entry dikkate değer:

robert francois damiens

Son olarak:

Son tahlilde düşük yüzdeye sahip bir farkla bile olsa daha şeffaf olan ceza biçimini tercih etmeliyiz.

Birkaç sayfa önce demiştim, Ceyhun da yukarıda demiş.

Başka bir önerisi olan yoksa kimyasal hadım daha makul görünüyor.

Avrupa Birliği şu anda dünyanın küresel anlamda bir çok sorununun sebebi konumunda. Adamlar dizel motoru ortaya çıkardı, küresel ısınma hızlandı, şimdiyse dizeli kaldıracaklar. Dünyayı oturdukları koltuklardan yönetiyorlar. Onlara yaranmak bu saatten sonra hastalık ve çaresizlik belirtisi olacaktır. Ben de şu anki kanunlardan memnun değilim ancak Türk olmak barbar olmak demektir dünya gözünde. Yapacak hiçbir şey yok. Şu anda Tartarus'a yolculuk yapıyoruz ve arkamızdaki her kapı kapanıyor. Kaçış olanaksız, devrim olanaksız, kurtuluş yok. Biz de Suriye gibi sürünüyoruz ve sürüneceğiz.

Öldürerek mutlu sona ulaşacağını düşünen idam sevdalı arkadaşlar:

Şunu(Tecavüzcüyü) bi elime geçirsem dinlene dinlene döverim dediğinizi duyar gibiyim simdi size soru. Bir kere öldürmek sizi rahatlatır mi? Öldü ve işin içinden sıyrıldı. Ohh ne güzel!

İnsanları hapis etmek onları her gün her dakika her saniye öldürmektir. Yani adalet sizin yerine dinlene dinlene döver.

Ben "Cani" bir insan olduğum için idami tercih etmiyorum.

Son düzenleme:
İdamın getirilmesinin istenmesinin asıl anlam ve önemi o olayın gerçekleşmesinin önlenmesi. Olay engellendikten sonra gerisi teferruat..

Ülke nüfusunun 2040 yilinda 100 milyon olucagini dusunursek ve bizim insanlarimizin nolcak ya 10 yil yatar cikarim kafasinda oldugu ihtimalini hesaba katarsak idam kesinlikle gelmeli. Hatta sadece tecavuzculere degil hayvan kattilerinede gelmeli. Gercekten hayvanlara yapilan zulumleri gordukce insanlardan nefret ediyorum.
Ama katilmadigim tek nokta vatan hainleri konusu. Ulkede kimin Turk kimin Turk olmadigini belirleyen bir kisi varken vatan hainligi konusu gercekten goreceli bir konu oluyor.

İdamın getirilmesinin istenmesinin asıl anlam ve önemi o olayın gerçekleşmesinin önlenmesi. Olay engellendikten sonra gerisi teferruat..

Ben bir fark göremiyorum.
Hapse düşen adam oradan çıkamayacağını bilirse, yapmayi dusunenler için bu ceza idamdan daha etkili olacaktir.

Aslinda idam bile bizim ulkemizdeki insanlari iflah etmez. Boyle daha caydirici cezalar vermek lazim. Mesela canli canli hipopotamlara atmak falan. Aklimda boyle bir suru aci verici olum fikri var ama burasi yeri degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…