Kankam sürer motor.Yeah, saat 200 milyar. Kuruyolar komploo.![]()
![]()
![]()
Haklısınız.
Kankam sürer motor.Yeah, saat 200 milyar. Kuruyolar komploo.![]()
![]()
![]()
Haklısınız.
Benim gibi düşünen biri çıkar mı diye bekliyordum.Öyle bir hakkım yok maalesef, ben Techno müzik dinlerken bir başkası da aynı tür müziği dinlemek zorunda değil. Herkesin zevki ya da müzik türüne yatkınlıkları farklı. Son zamanlarda ayyuka çıkan "Cakal" da, "UZI" de sonuçta sanat yapıyor. Sanatın belirli bir tanımı olmaz, iyi ya da kötü müzik olmaz.
Sadece zevkler olur, dinlediğim Techno müzikten çok rahatsız olan annem benden çok farklı türe yatkın. Bunlar normal şeyler, tartışılması bile saçmalık. Sonu olmayan bir kavga gibi.
Babam çağırdı isten. Annem kaçmış evden, yoo.Kankam sürer motor.
Senin sorun ne kardeş saat daha 5, saat daha 5Babam çağırdı isten. Annem kaçmış evden, yoo.
Olmadı burası sanki, aman ne gerek var yeniden yazmaya sanki, annem kaçmıs evden harbiiiiiii.Senin sorun ne kardeş saat daha 5, saat daha 5
Dalga geçmek için devam ettirdik zaten. Gel bak geçmişime 1 tane var mı, çakal?Yine drill müziğe laf atıp akşam çakal dinleyenler gelmiş ben yargılarım anime ve k-pop tarzı dinleyenleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.