İnsanların bana zorla iş yaptırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
24
Yer
Kars
Merhaba. İnsanların beni korkutarak veya başka bir şey yaparak zorla iş yaptırdığı zamanlar oluyor. Bu genelde sanal ortamda bile oluyor. Saf olduğumu söyleyenler bile var. Her açıdan, korkutuluyorum ve istenileni yapmam için tehdit ediliyorum. Bu yıllardır var ama söylemiyordum. Söylersem herhalde başım daha da belaya girer ve burada söylüyorum ilk. Bu tür durumlarda ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açtığın 2 konuyu okudum. Bence internetten uzaklaş ya da insanlar ile alay etmekten vazgeç ve biraz büyü. Şimdi baktım da yaş 18.

Sadece yapma. İraden yok mu? Seni tehdit edecek adamla neden görüşüyorsun? Eğer karşılarına dikilip sen de ağırlığını koymazsan bu saflığa girer tabii ki.
Oh wait. Kullanıcıya bakmamıştım. Here we go again.

Merhaba. İnsanların beni korkutarak veya başka birşey yaparak zorla iş yaptırdığı zamanlar oluyor. Bu genelde sanal ortamda bile oluyor. Saf olduğumu söyleyenler bile var. Her açıdan, korkutuluyorum ve istenileni yapmam için tehdit ediliyorum. Bu yıllardır var ama söylemiyordum. Söylersem herhalda başım daha da belaya girer ve burada söylüyorum ilk. Bu tür durumlarda ne yapabilirim?
Sihirli cümle "Kes lan top." En azından ben bu şekilde cevap verdiğimde istediklerini yapmama zorlamıyorlar.

Yapmanız gerekenler;

www.google.com.tr/search açınız.

"didim akıl ve sinir hastalığı doktoru" yazınız, "psikolog ya da psikiyatri" de olur.

İrtibat numarasından randevu alınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle yapan kişilerden uzak dur. Hayatında öyle kişileri çıkar. Tehdit niye ediyorlar seni? Büyük bir kozlarımı var ellerinde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı