İnsanların birbirine olan saygısının azalması

O yönden de bakmak lazım ama 15 puan fazla verdiğini söylemiş. Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum.

Evet haklısınız. Üstteki yazimdaki öğretmenler objektiftir çok yanlış bir cümle oldu özürdilerim. Onu "bazı öğretmenler objektifdir." Yapalım.
O yönden de bakmak lazım ama 15 puan fazla verdiğini söylemiş. Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum.

Evet öyle bir durum yok. Yapmam gerekenin fazlasını yaptım ben. Vicdanım rahat

Olay ailenin verdiği ilk eğitimde bitiyor, daha sonrasında ise bireyleri çevresi değiştiriyor.

Neyse ben üşengeç olduğum için devamını getirmeyeceğim, cümleye girişi yaptım gerisini siz yorumlayabilirsiniz.

Hocam benim öğretmenler ile aram iyi olduğu halde doğru konuşmak gerekirse objektif değilsiniz sınıfta sevdiğiniz 3-5 öğrenci dışında çoğu ile ilgilenmek istemiyorsunuz bu doğru. Bir de dışarıda toplanan öfkeyi öğrenciden çıkarıyorsunuz bu da doğru. Herkesin @333365 gibi bir öğretmeni olsun amin.

@XEfe.Bey, nereden bu arkadaşın objektif olmadığı kanısına vardın? Her öğretmen öğrencisine karşı elinden geldiğince davranır, düşman olmaz.

Açık konuşayım bende öyle düşünmüyorum ama başka bir zaman böyle bir olay yaşandığı zaman en azından böyle bir ihtimal olduğunu söylemek için yazmıştım aynı zamanda. Hocamız anladığım kadarıyla iyi niyetli ve öğrencilerinin başarılı olmasını isteyen biri. Maalesef her sektörde her roldeki insana saygısızlık yapılabiliyor. Moralini bozmasın işinden zevk alsın. Umarım bir gün başarılı öğrencileri onunla ve o da başarılı öğrencileriyle gurur duyar.
Özür dilemenize gerek yok hocam. Sizi de anlıyorum ama inanın öğrencilik hayatım boyunca sınıfta hepimizin dış görünüşü ve zevkleriyle ilgili dalga geçip laf sokan bir öğretmene maruz kalmış bir öğrenci olarak sizin gibi anlayışlı ve dürüst öğretmenleri arar olduk.

Tabii. Sizinle tanışıyor muyuz? Beni tanıyor musunuz? Nedir bu ön yargı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…