Neden 15 Puan fazladan verdiniz? Bu haksızlık olmuyor mu?
@507053, ben iyi hatırlıyorum. Önceden öğretmenden dayak yediğimizi, öğretmen bize taktı vs. bile diyemezdik. Çünkü evde babamızın diyeceği şey belliydi, sen ne yaptın da öğretmeni bu kadar kızdırdın? Şimdi öğretmenlerin hiçbir otoritesi kalmadı.
Hocam 0 girmeye gönlüm el girmedi evet aslında biraz haksızlık oldu gibi of.Neden 15 Puan fazladan verdiniz? Bu haksızlık olmuyor mu?
@507053, ben kesinlikle şiddeti savunmuyorum, yanlış anlaşılma olmasın. Ancak artık öğretmen öğrencisini bile uyaramıyor, uyardığında ertesi gün veli okulda oluyor.
"Bazı öğretmenler objektifdir "Öğretmenler objektif bireylerdir kısmından sonra okumayı bıraktım.
Aslında haksızlık dan ziyade iyilik. Öğrencisinin notunu 0 olarak açıklamak yerine en azından 1-2 soru yaptım diyebilmesi için 15 vermiş. Keşke kadın düzgünce sorsaydı da o 15 puanı da kaybetmeselerdi.Neden 15 Puan fazladan verdiniz? Bu haksızlık olmuyor mu?
Ben lise okurken notum ne ise o girilirdi. Az çok bilirdim kaç alacağımı, o yüzden gidip öğretmeni rahatsız etmezdim. Siz sadece işinizi yaparsanız başınıza bir problem gelmez. Bu kadının sizi "15 Puan fazladan vermiş" diye şikayet etmeyeceğini nereden biliyorsunuz? Sizin yaptığınız bir hata var, umarım üstü kapanır. Diğer sefere siz sadece işinizi yapın.Hocam 0 girmeye gönlüm el girmedi evet aslında biraz haksızlık oldu gibi of.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.