Uzun yıllardır insanlara fikirlerimi ifade edemiyor, hep yanlış anlaşılıyorum ve insanlarında ne dediğini anlayamıyorum.
Ya bugün arkadaşımla bir kız hakkında tartışıyoruz, bir şekilde konu kadın olmanın zorluklarına gitti ama ben çözemiyorum nasıl gittik, neden gittik, ne zaman gittik, ne alaka konumuzla ya bunları çözemiyorum, tek bu sefer değil her sohbette bir süre sonra diyorum neden buradayım.
Arkadaş ile aynı şeyleri diyoruz ama tartışıyoruz bilmiyorum neden tartışıyoruz, neyi tartışıyoruz, ne zaman başladık, ben ne dedim buna ben de diyorum kadın olmak zor o da diyor kadin olmak zor, o zaman sorun ne?
Arkadaşta bir sorun yok ona eminim, tüm sorun bende, insanların konuşmalarını anlayamıyorum. Hele ki biri ironi yapsin, resmen beynim çöker "bu ironi mi yaptı?" diye.
Hep insanlara kendimi yanlış ifade ediyorum, o yüzden artık kendimi insanlara egoist, bencil, dusuncesiz ve kaba diye tanıtmaya başladım çünkü insanlar beni öyle tanıyorlar zaten yanlış anlaşılmalar yüzünden.
Kendimi asla ifade edemiyorum, aklımdakini somut hale getiremiyorum ki bu yüzden tonlarca kez linç yedim ve karşı tarafı anlamak için savaş veriyorum.
Büyük ihtimal arkadaşım bana küstü zaten bu yüzden.