Red Alert 2ci Adam
Picopat
Uyku düzenim iyi kötü var. Kafein genelde sık tüketmem.Uyku düzenin yerinde mi? Kafein tüketimin ne durumda?
Uyku düzenim iyi kötü var. Kafein genelde sık tüketmem.Uyku düzenin yerinde mi? Kafein tüketimin ne durumda?
Kendisiyle konuşsanız mükemmel olabilir. Eğer bir sorunu beraber üstüne düşüp hallederseniz ve sonucu olumlu olursa ilişkiniz oldukça güzel bir gelişme gösterebilir kanaatimce.Ya onlarda bana cok değer veriyor ama kızın sabrı tükendi artık bana anlatıyor anlatıyor ben hala mal mal bakıyorum.
%99 ihtimal DEHB var ve aileme söylediğim zaman metal dinlememe suç atıyorlar.Belki odaklanma problemin vardır. Bunun için doktora görünmelisin. Şimdilik iletişim kuramadığin gelip geçici insanların önemi yok. Ama ileride işe girmen gerektiği zaman büyük sıkıntılar çekersin. O yüzden problemini bir an önce çözmelisin. İlk iş dediğim gibi bir doktora görünmen.
Kendisi de biliyor zaten anlama problemimi kız aynı şeyi en az 3 kere açıklıyor bana.Kendisiyle konuşsanız mükemmel olabilir. Eğer bir sorunu beraber üstüne düşüp hallederseniz ve sonucu olumlu olursa ilişkiniz oldukça güzel bir gelişme gösterebilir kanaatimce.
O zaman kimseyi dinlemeyin bir hatta mümkünse birkaç doktora görünün.Bu forum için demiyorum ki bence bu forumdaki cevaplar diğerlerinden daha güzel fakat internetin genelinde çok bilgi kirliliği var.İnternetten halletmeye çalışırsan işin içinden çıkamayabilirsin.Uyku düzenim iyi kötü var. Kafein genelde sık tüketmem.
Zaten kız o problemimi bilmese arkadaş bile olamazdık, her tanıştığım insana açıklarım bu problemimi genelde.%99 ihtimal DEHB var ve aileme söylediğim zaman metal dinlememe suç atıyorlar.
Kendisi de biliyor zaten anlama problemimi kız aynı şeyi en az 3 kere açıklıyor bana.
Odaklanma konusunda bir eksiklik belki olabilir, dikkatin çabuk dağılıyordur. Altyazı olmadan film veya dizi izlemeyi dene, konuşmaları dikkatle dinle hatta durdurup kendin cevap vermeye çalış. Belki bu insan ilişkilerinde kontrolü elinde tutabilmene yardımcı olur. Şahsen, bunun bana katkısı oldu.Algılıyorum ama beynimde bir sıraya koyamıyorum sanki.
Konuşmadan durmam çok zor.Kitap oku. Az konuş, çok dinle.
Konuşma demedim, gereksiz konuşma. Anlatmak istediğini gereksiz uzatma. Kısa ve net tutmaya çalış. Karşındakini iyi dinle.Konuşmadan durmam çok zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.