Durduk yere oyunda yenildi diye ana bacı söven insanlara karşı ne yapılmalı? Karşılaşınca çok kötü elim ayağım titriyor kendimi çok güçsüz hissediyorum. Karşılık vermemek en iyisi ama bazen çok sinirleniyorum.
Durduk yere oyunda yenildi diye ana bacı söven insanlara karşı ne yapılmalı? Karşılaşınca çok kötü elim ayağım titriyor kendimi çok güçsüz hissediyorum. Karşılık vermemek en iyisi ama bazen çok sinirleniyorum.
Umrunda bile olmasın. Onların seviyesine inmeye gerek yok. İlla ki ben uğraşmak istiyorum dersen ekran görüntülerini falan alıp siber suçlara başvur. Ama dediğim gibi uzun bir iş ben hiç aldırış etmiyordum.
Her şeklide sövecekler zaten. Sonu olmaz maalesef bu tiplerin. Kaybedince, karakteri önce seçince, adamı görmemişsen, 2 dk işin çıkıp oyundan ayrıldığında falan hep sövecekler. Takmamayı öğrenmelisin. Tabii ara sıra sende söv sinirini alırsın.