İnsanların durduk yere sövmelerine karşı ne yapılmalı?

M3GTR

Kilopat
Daha fazla  
Durduk yere oyunda yenildi diye ana bacı söven insanlara karşı ne yapılmalı? Karşılaşınca çok kötü elim ayağım titriyor kendimi çok güçsüz hissediyorum. Karşılık vermemek en iyisi ama bazen çok sinirleniyorum.

Umrunda bile olmasın. Onların seviyesine inmeye gerek yok. İlla ki ben uğraşmak istiyorum dersen ekran görüntülerini falan alıp siber suçlara başvur. Ama dediğim gibi uzun bir iş ben hiç aldırış etmiyordum.

Yenilince sövenler aciz ve zavallı kişilerdir siz tavrınızı koruyun.

Her şeklide sövecekler zaten. Sonu olmaz maalesef bu tiplerin. Kaybedince, karakteri önce seçince, adamı görmemişsen, 2 dk işin çıkıp oyundan ayrıldığında falan hep sövecekler. Takmamayı öğrenmelisin. Tabii ara sıra sende söv sinirini alırsın.

Engelleyip geçin değmez ama yok ben veledin birine hayatının şokunu yaşatacağım diyorsanız şikayet edin.

Onlarda aynısını hissediyor, hissediyor ki küfür ediyorlar. Yine karşılık vermek varsa içinde aynı şekilde karşılığını alay ederek ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…