Umrunda bile olmasın. Onların seviyesine inmeye gerek yok. İlla ki ben uğraşmak istiyorum dersen ekran görüntülerini falan alıp siber suçlara başvur. Ama dediğim gibi uzun bir iş ben hiç aldırış etmiyordum.Durduk yere oyunda yenildi diye ana bacı söven insanlara karşı ne yapılmalı? Karşılaşınca çok kötü elim ayağım titriyor kendimi çok güçsüz hissediyorum. Karşılık vermemek en iyisi ama bazen çok sinirleniyorum.
Yenilince sövenler aciz ve zavallı kişilerdir siz tavrınızı koruyun.Durduk yere oyunda yenildi diye ana bacı söven insanlara karşı ne yapılmalı? Karşılaşınca çok kötü elim ayağım titriyor kendimi çok güçsüz hissediyorum. Karşılık vermemek en iyisi ama bazen çok sinirleniyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.