İnsanların Dying Light Beast'ı beklemesi normal mi?

Hocam merak ettiğim seriye ilk başlayan olarak, bu son oyunla başlayayım değil mi?

Bütçem kısıtlı, para buldukça eskilerini de oynarım.

Hocam bu tamamen zevkinize bağlı ancak ilk oyun çok pahalı değil indirimle ucuz olabiliyor bu Beast oyunu 1. oyunun devamını anlatacak 1. oyunu oynarsanız daha iyi kavrayabilirsiniz.

Türünün en iyi örneği, hatta belki de tek örneği olduğu için normal insanların beklemesi. Hele ki türü çok sevenler için. Parkur mekaniklerini bu kadar güzel kullanıp, hikaye sunumunu düzgün yapan, yerine göre bol aksiyon yerine göre sessiz oynanış sunabilen çok az oyun var piyasada.

Ben de öyle aman aman oynamadım Dying Light serisini. Birer kez aralıklarla oynayıp bitirip kenara koymuştum iki oyunu da. Ben daha ağır, atmosferik oyunları severim.

Bu kez ben de bekliyorum şahsen. İlk kez atmosferi ağır ve oturaklı geliyor çünkü. O rengarenk aksiyonlu oyun, en azından belli noktalarda biraz daha hesap kitap yaparak hareket edilmesi gereken bir oyuna evriliyor gibi. Ben de sırf bunu merak ettiğim için beklemedeyim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…