İnsanların Dying Light Beast'ı beklemesi normal mi?

O sene çok yavandı hocam bu sene bayağı iyi oyunlar var sadece çıkan oyunlardan bile 3 tane GOTY adayı bulursun ki daha çıkacak çok fazla iyi oyun var.
Vasat bile olsa ek paketlerin oyun olarak sayılmaması lazım. Neyse ki o yıl Astro Bot aldı ödülü Erdtree alsa baya içime otururdu açıkçası ek pakete Goty verilirse işin tadı kaçar.

Hocam kesinlikle eleştiri için değil ancak sizi tam olarak heyecanlandıran özelliği nedir oyunun. Ben pek heyecanlanamadım ve başka insanların neler düşündüğünü merak ediyorum.

Çok heyecanlı sayılmam Dying Light'a karşı ilk oyunundan nefret edip 2.oyunu çok seven birisi olarak 2.oyundaki deneyimi iyileştirmesi ve oyunun tema değişimi ve de teknik açıdan iyileştirmeler yapması benim için yeterlidir tabii ki de 90 veya 100'lük bir oyun beklemiyorum ama 80-85'lik iyi bir oyun çıkacaktır mutlaka.

Dying Light bu seneki diğer oyunlara nazaran çok beklediğim bir oyun değil bu arada Death Stranding 2, Mafia old country, ghost of yōtei falan çok daha beklediğim oyunlar.

Arkadaşlar videonun tamamını ciddi ve yeni oyun gözüyle izledim ancak bana yapacağımız şeyler 2. oyunla çok benzer ve sıkıcı geldi. Dying Light 1-2'yi 100 saat oynamış birisi olarak pek heyecanlanamadım ve insanların heyecanlanmasına anlam veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence harika gözükyüyor.

Vasat bile olsa ek paketlerin oyun olarak sayılmaması lazım. Neyse ki o yıl Astro Bot aldı ödülü erdtree alsa bayağı içime otururdu açıkçası ek pakete GOTY verilirse işin tadı kaçar.

Erdtree çok sağlam bir DLC fakat GOTY'ye aday olması uygun değil bence de Astro Bot'un alması iyi oldu.

Vasat bile olsa ek paketlerin oyun olarak sayılmaması lazım. Neyse ki o yıl Astro Bot aldı ödülü Erdtree alsa baya içime otururdu açıkçası ek pakete Goty verilirse işin tadı kaçar.
Bu oyunu ek paket olarak sayamayız. Ek paket yoluyla çıkılmış ve ucu kaçırılınca yepyeni bir oyun haline gelmiş Beast. Bence harika olacak.

Bu oyunu ek paket olarak sayamayız. Ek paket yoluyla çıkılmış ve ucu kaçırılınca yepyeni bir oyun haline gelmiş Beast. Bence harika olacak.

Bize o oyunu ek paket diye satıyorlarsa ek pakettir isterse en baştan oyun yapsınlar GOTY'e uygun değil zamanında Witcher'ın Blood and Wine ek paketi vardı o zaman onu da aday yapmaları gerekirdi.

Following'den büyük DL2 ya da 1'den küçük bir oyun olacaktır. Ama ne olursa olsun bu fiyat mantıklı değil. Sırf Türkçe var diye Techland bizi önemsiyor fikrine de katılmıyorum fiyatlandırma ve DL2 DLC muhabbetleri bence önemsemediklerini gösteriyor.

Following'den büyük DL2 ya da 1'den küçük bir oyun olacaktır. Ama ne olursa olsun bu fiyat mantıklı değil. Sırf Türkçe var diye techland bizi önemsiyor fikrine de katılmıyorum fiyatlandırma ve DL2 DLC muhabbetleri bence önemsemediklerini gösteriyor.

Fiyatlandırma olarak bildiğim kadarıyla Türkiye'ye özel fiyatlandırma uygulanıyor ve biz ne kadar eleştirsekde bu oyunun triple a bir devam oyunu olduğunu söylüyorlar yani D2'den küçük demek yanlış olur bu oyun aynı bütçe ile yapılmış bir oyun dedikleri doğruysa yurt dışında 60 dolardan satılması normal.

Evet şimdi baktım oyun normalde 60 dolarken Türkiye'de 45 dolardan satılıyor.

Çok heyecanlı sayılmam Dying Light'a karşı ilk oyunundan nefret edip 2.oyunu çok seven birisi olarak 2.oyundaki deneyimi iyileştirmesi ve oyunun tema değişimi ve de teknik açıdan iyileştirmeler yapması benim için yeterlidir tabii ki de 90 veya 100'lük bir oyun beklemiyorum ama 80-85'lik iyi bir oyun çıkacaktır mutlaka.

Dying Light bu seneki diğer oyunlara nazaran çok beklediğim bir oyun değil bu arada Death Stranding 2, Mafia old country, ghost of yōtei falan çok daha beklediğim oyunlar.

Ben de aynı hocam özellikle Mafia'yı çok bekliyorum.

Following'den büyük DL2 ya da 1'den küçük bir oyun olacaktır. Ama ne olursa olsun bu fiyat mantıklı değil. Sırf Türkçe var diye Techland bizi önemsiyor fikrine de katılmıyorum fiyatlandırma ve DL2 DLC muhabbetleri bence önemsemediklerini gösteriyor.
1'den uzun olacaktır bence. Fiyat olarak yerel fiyatlandırma uygulanıyor. Bizde 45, yabancılarda 60 Dolar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı