Bu forumda sadece teknoloji hakkında şeyler paylaşılmıyor. Birçok insan gelip buraya sıkıntılarını anlatıyor ve çözümünü buluyorlar. Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz?
Burası Technopat'ın Sosyal kısmı. Sadece buradan ibaret değil. Saygılı olunduğu sürece bu tip konular da açılabilir. İsteyenler bakabilir veya mesaj yazabilir. İstemeyen de zaten bakmak zorunda değil.
Hepiniz genel olarak aynı düşünüyorsunuz ve bu mutlu edici. Fakat forma ilk geldiğimde bu tarz sohbetler biraz garip gelmişti sizin fikirleriniz almak istedim.
Bence burada çevremdeki çoğu kişiden daha iyi tavsiyeler, motivasyonlar verebilecek kişiler var ve insanın moralinin bir nebze bile olsa düzelmesine yardımcı oluyorlar. Bence oldukça iyi bir şey.
Neden bana kin kaptınız? Az önce açtığınız konu da alakam bile olmamasına rağmen beni etiketleyip laflar attınız. Üstüne aynaya bak falan gibi hoş olmayan hitaplarda bulundunuz. Neden bana kin kaptığınızın sebebini öğrenebilir miyim?
Bu forumda sadece teknoloji hakkında şeyler paylaşılmıyor. Birçok insan gelip buraya sıkıntılarını anlatıyor ve çözümünü buluyorlar. Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz?
Yahu iyi tamam da Sperm nedir? gibi saçma konular ( internete yazınca hemen karşına çıkan) konular onaylanıyor. Ben ise depremde yağmacıları öldürmenin yasal olup olmadığı sorduğum için (konu açınca) onaylanmıyor...