İnsanlarla konuşurken nasıl konu açabilirim?

seffabullut

Hectopat
Daha fazla  
İnsanlarla konuşurken(özellikle kızlarla) konuyu devam ettiremiyorum. Birine merhaba vs. demek benim için çocuk oyuncağı. Öyle şeylerden çekincem yok ama devamını getiremediğim için insanlarla konuşamıyorum. Biriyle konuşma başlatmak istiyorum ama merhaba dedikten sonra konuşmanın ciddi bir amacı yoksa konuşamıyorum. Mesela bir şey isteyeceksem falan sıkıntı yok ama öyle tanışmak için havadan sudan konuşuyorsam olmuyor. Nasıl hallederim bunu?
İlk defa konuşuyor olduğum için neleri sever falan bilmiyorum sonuçta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendine soracağın ilk soru şu bence; Ne hakkında konuşacağım?
Ve bunun cevabı bence çok açık, hobilerin, fobilerin yani kısacası sevip sevmediğin şeyler hakkında konuşabilirsin insanlarla. Örneğin film aşığısın diyelim, karşı taraf film seviyor mu acaba? Sevmiyor mu acaba? Gibi düşüncelere girme konuyu aç, sevmiyorsa zaten kapatır karşı taraf konuyu.

@seffabullut biriyle konuşurken kız ya da erkek olmasının önemi olduğunu sanmıyorum normal bir insanla nasıl konuşuyorsan konuş kasmaya hiç gerek yok.
Kız ya da erkek olmasının önemi var. En başta karşındakinin ön yargısı farklı oluyor. Kız direkt olarak bana yürüyecek şeklidne bakıyor. En azından benim çevremdekielr

@seffabullut cevreni değiştirebilirsin dediğin tipler 10 iq mean girls oldugu için. Benim konuştuğum kızların çoğu eğer o yöne çekmezsem oylr anlamıyor oyle anlarsa da bir daha konuşmuyorum zaten.
Kız çevrem hiç yok aga zaten. çevremde arakdaş olarak birkaç tane olsun isterdim ama herkes yanlış anlıyor. Hatta tam tersi yürüdüğüm kişiler anlamıyor :D

@seffabullut konuştuğun kızları değiştir.

@seffabullut antrenmandaydim diye kısa yazdım tam yazıyım şimdi eğer bir kız size yürümedigin halde öyle yapıyorsa ilgi ucubesidir çok konuşmaya gerek bile yoktur hadi kolay gelsin.
Eyw aga. Zaten hiçbiriyle konuşmuyorum sınıftakilerin sırf bu yüzden.
Sınıf dışında da kız tanıdığım olmayınca kız ortamına girilmiyor bir türlü :D
En azından kafamız rahat oluyor ama yine de sürekli bulunduğun çevrede "yavş*k" damgası yemek hoş olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı