Kızla konuşurken konu bulamıyorum

Ne güzel işte böylece çok konuşmazsınız. Çok konuşmak çok görüşmek ilişkiyi bitirir.
Ney
Sosyal medyadan pek konuşamıyorum konu bulmak olsun başka bir şey olsun konu kapanabilir kızla konuşmayı kestim. Laz Ziya'nın dediği gibi bu kadın milletinden hiç hayır gelmiyor.
Bol bol konuş alışırsın.
Sorunu karşı tarafta aramak mantıksız önce kendini düzeltmeye çalış dostum.

Bol konuş alışırsın.
Sorunu karşı tarafta aramak mantıksız önce kendini düzeltmeye çalış dostum.

Aslında ağzım çok laf yapar önce ki konuştuğum kızlarda da hep öyle oldu hiç kısa süren öyle ilişkim olmadı en kısa 6 aydır yani ama bu kız biraz soğuk gibiydi. Güncelleme yapmak gerekirse kız takipten çıkmış.

Arkadaşlar selam.

Benim şu ana kadar olsa olsa 3-4 ilişkim anca olmuştur, normal de ağzım hep laf yapar yani konuştuğumda oradan oraya oradan buraya bağlarım her şeyi bir konu çıkartırım ortaya kısacası konuşurken vs. bir öz güven sorunum yok ortada fakat 4-5 gündür bir kızla konuşuyorum kız yeni tanıştığımız için hafif soğuk yazıyor ama ortaya bir konu açıldığında uzayıp gidiyor samimileşiyoruz yani. Benim sorunum şu ki konu açılıyor ama bazen hiçbir şekilde konu bulunmuyor sohbet ne haber, napıyorsun, iyi güzel şeklinde gidiyor ve kalıyor. Bu da doğal olarak karşıda ki kızı sıkıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?

Ilginc hobiler edin. Kendini gelistir. Mesela super seyahatlere cikmis ol. Muzikle falan ilgilen. Ciks bi spor yap. Ne biliyim ilginc seyler yap zaten kiz onlari duydu mu sana sorar senle konusur bu kadar da yorulmazsin kardesim. Yani hangi kıza ben tum turkiyeyi gezdim desen anlat der heralde oyle dusun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı