İnsanlarla nasıl arkadaş oluruz?

Ortak yonler, ortak zevkler, aynı ortamlarda bulunarak.

Herkes ile samimi olmak zorunda değilsin, herkes ile sıkı fıkı olmak zorunda değilsin. Ancak kişilere genel olarak normal yaklaşırsan onlar da sana normal yaklaşırlar.

Kanka biraz atılgan olman lazım konuşulan konular hakkında yorum yapmaya çalış çok da takmana gerek yok zoraki olarak 2 3 kişiyle arkadaş olacağına tek takıl daha iyidir.

Hocam utangaçsan böyle şeyler çok normal. Kafa dengi bir grup bul konuşun sohbet edin zaten bir süre sonra o grubun arasında bulursun kendini. Konuşurken pek fazla kasma kendini rahat ol.

Okulda olsun, cevrem de olsun her kez arkadaşlarıyla geziyor tek kendi halimde gezen benim. İnsanlar bu kadar arkadaşı nasıl yapıyor?
Sevgili Antepli Çikita... Kaç yaşındasın bilmiyorum fakat küçüklüğümden beri hep özendiğim hayatı yaşıyorsun. Yalnız yaşamak birçok açıdan çok daha iyi olabilir. O görmüş olduğun arkadaşlıkların çoğunun çıkar ilişkisi üzerine kurulu olduğunu söyleyebilirim. Şahsen sosyal açıdan geniş bir çevrem var fakat %95'i tek bir kötü anıma yanımda olmayı reddedip beni satabilecek düzeyde insanlar. Önemli olan kendin gibi birisini bulup dost edinmen ve birçok şeyine ortak olman. Çok fazla arkadaşı olanlardan çok daha mutlu olursun emin ol. Umarım gerçek bir dost bulursun kendine, nasıl dost edineceğin konusunda da bu işi zamana bırakmanı tavsiye ediyorum. Elbet bir gün birbirinizi bulursunuz. :)

Okulda olsun, cevrem de olsun her kez arkadaşlarıyla geziyor tek kendi halimde gezen benim. İnsanlar bu kadar arkadaşı nasıl yapıyor?
Öncelikle birinin arkadaşı oluyor, onun da arkadaşları oluyor, o kişilerinde arkadaşları oluyor ve bu zincir ile onyüzbinmilyon arkadaşın oluyor.
Arkadaş bulmak içşn ise bence özel bir ortam gerekiyor yani bir konunun içinde iki kişinin ortak ilgilenmesi o konuyla.
Sonra atılgan olabilirlerse arkadaş olabiliyorlar yok olamazlarsa yıkık.exe.
Ben yıkık.exe tarafındayım ama 3/5 tane sadık arkadaşı(3/5 sadık arkadaşın olunca zaten okulun yarısını zorla da olsa tanıyorsun, ben çoğuyla iyi anlaşıyorum ama sırlarımı dökmem onlara), herkesin çıkar aradığı bir popüler çocuk olmaya yeğelerim.

Galiba 8.sınıfsın. Liseye başlayınca zaten herkes kendi kafasına uygun insan buluyor ve arkadaş grubu oluşturuyor. Önemli olan doğru insanları bulmak. Lisede herkese fazla güvenme. Her şeyini anlatma. Biraz cool biraz gizemli biraz komik ol. Hepsinin fazlası kötüdür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı