İnsanlarla sosyal ilişkilerim kötü

Fulgurit52

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben 18 yaşında bir gencim hayatım boyunca iyi bir insan oldum, olmaya çalıştım. Gerçekten insanlar iyi olduğumdan bahseder sonra ne olur olmaz bilmiyorum ama aram bozulur. Kötü her zaman ben olurum bana düşman olurlar veya benimle dalga geçerler. Bunları defalarca yaşadığım için normal karşılıyorum. Beni yanlış anlamayın şikayetçi değilim insanlığın, sevginin sahte olduğunu biliyorum hayatım boyunca bana gerçekten saygı duyulmadı, benim insanlara duymama rağmen. Sosyal ilişkilerim kötü düzeltmeyi denedim ama olmuyor. Insanlara kendimi sevdirmek istemem sevmeyebilir anlarım ama herkesin benden nefret etmesi özellikle kızların bana felaket ters yapmasını anlayamıyorum. Bir markete gidiyorum a marketi olsun orada olan kadın özellikle sadece bana ters yapıyor fişi vermiyor, kolay gelsin veya iyi günler dediğimde sinirli sinirli bakıyor. Diğer kasiyerler normal hepsi iyi günler dileyebilirken bu kadın hiç tanımıyorum hayatımda ilk defa gördüm bana fena ters davranıyor 1, 2 defa değil bu markete geldiğim her gün ve bu kadın varken kasa arkadaşları da beni tersliyor sırtımı kıtlatırken adam "napıyon kıt kıt" diyor normalde sallamayacak adam kadın var diye bana laf söylüyor ve kasiyer kadın zevk alıp gülüyor.

Belki ben fazla tepki gösteriyor olabilirim ama öyle. Bir ortamda, dershane, okul, ortamı, kızlar benimle dalga gecmek icin yer arıyorlar burnum vardı onunla dalga geçıyorlardı veya hareketlerimle bazen otistik gibi hareket yapıyorum kişi fark etmeksizin, beynim ucup gidiyor istemsiz bir şekilde ve dalga konusu oluyor 1dk çok iyi bir şey söylerken diğer anda her şey mahvoluyor. Genellikle çok arkadaşım da olmuyor arkadaş grubum vardı onlarla da kavgalı oldum tek yaptığım onlarin bana yaptiklarını onlara yapmak oldu. Büyüklerim de bana mobing yapıyor dershanede bir kız vardı hoca beni onunla shipliyor bana gelip dolaylı yoldan "ne yaptı aşkın" gibi saçma sorular sormayı kendine hak görüyor. Gerçekten çok sıkıldım bu olaylardan ama değişmiyor. Arkadaşlarım icin bir oyuncak gibiyim insanlar sadece dalga geciyor normalde bu forumda bulunmayan bir insanım yardım arıyorum ama çözümü olmadığını biliyorum, biliyorum herkes zorlu süreçlerden geçer diye ama hayatım boyunca hep yalnız ve dışlandım hiç arkadaşlarımla uzun süre takıldığımı hatırlamıyorum Max arkadaşlığım 3 ay. Kaba bir insan değilim galiba ondan kaybediyorum kimseye zorla kuvvet uygulamam kişilerin tercihlerine saygı duyarım laf soylemem benden niye bilmiyorum çok nefret ediyorlar. Bana günaydın diyen insanlara günaydın derim ama ertesi gün ben günaydın dediğimde genellikle sallamıyorlar.

Sizce insanlarla nasıl anlaşabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı