moralman Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 1 Ocak 2022 #1 İnsanoğlu dünyaya hiç gelmeseydi, var olmasaydı neler olurdu? Neler olmazdı? Lütfen "Sen olamazdın. Bu soruyu soramazdın. Bunun cevabını bilemeyiz." diye cevaplar vermeyin. Tahminlerinizi, düşüncelerinizi merak ediyorum. Son düzenleme: 1 Ocak 2022
İnsanoğlu dünyaya hiç gelmeseydi, var olmasaydı neler olurdu? Neler olmazdı? Lütfen "Sen olamazdın. Bu soruyu soramazdın. Bunun cevabını bilemeyiz." diye cevaplar vermeyin. Tahminlerinizi, düşüncelerinizi merak ediyorum.
FramedBenz Centipat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #2 Sen olmazdın. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2022
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 1 Ocak 2022 #3 moralman dedi: İnsanoğlu dünyaya hiç gelmeseydi, var olmasaydı neler olurdu? Neler olmazdı? Genişletmek için tıkla... Soramazdın.
moralman dedi: İnsanoğlu dünyaya hiç gelmeseydi, var olmasaydı neler olurdu? Neler olmazdı? Genişletmek için tıkla... Soramazdın.
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #4 Bu konuyu açamazdın.
ByOver Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 456 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #5 insan olmasaydı Doğa galip gelirdi.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #6 Böyle bir soruyu düşünemezdin çünkü var olmazdın.
Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 1 Ocak 2022 #7 Eğer dünya'ya benzer bir gezegen bulursak, ve içinde canlılar varsa o zaman öğreneceğiz.
moralman Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 1 Ocak 2022 #8 FramedBenz dedi: Sen olmazdın. Genişletmek için tıkla... Pismaniyee dedi: Soramazdın. Genişletmek için tıkla... Parthians dedi: Bu konuyu açamazdın. Genişletmek için tıkla... 14kero dedi: Böyle bir soruyu düşünemezdin çünkü var olmazdın. Genişletmek için tıkla... Herkes böyle yazmış fakat benim sorduğum soru bu cevapları amaçlamıyordu. Doğa nasıl olurdu, Dünya hakkında vs. Ben de biliyorum soramayacağımı.
FramedBenz dedi: Sen olmazdın. Genişletmek için tıkla... Pismaniyee dedi: Soramazdın. Genişletmek için tıkla... Parthians dedi: Bu konuyu açamazdın. Genişletmek için tıkla... 14kero dedi: Böyle bir soruyu düşünemezdin çünkü var olmazdın. Genişletmek için tıkla... Herkes böyle yazmış fakat benim sorduğum soru bu cevapları amaçlamıyordu. Doğa nasıl olurdu, Dünya hakkında vs. Ben de biliyorum soramayacağımı.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Ocak 2022 #9 Yavuz_sama dedi: Eğer dünya'ya benzer bir gezegen bulursak, ve içinde canlılar varsa o zaman öğreneceğiz. Genişletmek için tıkla... Böyle bişey olacağını sanmıyorum. Ama olsa düşman olurduk zaten. Birbirini tanımayan 2 farklı ırkın arkadaş olacağını sanmam. Bide kaynaklar varken.
Yavuz_sama dedi: Eğer dünya'ya benzer bir gezegen bulursak, ve içinde canlılar varsa o zaman öğreneceğiz. Genişletmek için tıkla... Böyle bişey olacağını sanmıyorum. Ama olsa düşman olurduk zaten. Birbirini tanımayan 2 farklı ırkın arkadaş olacağını sanmam. Bide kaynaklar varken.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 1 Ocak 2022 #10 moralman dedi: Herkes böyle yazmış fakat benim sorduğum soru bu cevapları amaçlamıyordu. Doğa nasıl olurdu, Dünya hakkında vs. Ben de biliyorum soramayacağımı. Genişletmek için tıkla... Kimse görmeyeceği için bilemeyiz
moralman dedi: Herkes böyle yazmış fakat benim sorduğum soru bu cevapları amaçlamıyordu. Doğa nasıl olurdu, Dünya hakkında vs. Ben de biliyorum soramayacağımı. Genişletmek için tıkla... Kimse görmeyeceği için bilemeyiz