Insider kaydoldum, çıkamıyorum

kebabciOsman

Hectopat
Yer
İstanbul/Avrupa
Ya merak ettim Insider'e katıldım. Fakat şu an "Windows 11 Insider Preview 10.0.22000.132 (co_release)" indirmeye başladı. Windows 11 indirmesini istemiyorum. Hesabımı Windows Insider'in kendi sitesinden Windows Insider kaydımı kaldırdım. Fakat bilgisayarım hala indiriyor. İndikten sonra acaba geri alabilir miyim?
@AJFA abi sen anlıyorsun herhalde, yardımcı olabilir misin lütfen rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya merak ettim Insider'e katıldım. Fakat şu an "Windows 11 Insider Preview 10.0.22000.132 (co_release)" indirmeye başladı. Windows 11 indirmesini istemiyorum. Hesabımı Windows Insider'in kendi sitesinden Windows Insider kaydımı kaldırdım. Fakat bilgisayarım hala indiriyor. İndikten sonra acaba geri alabilir miyim?
@AJFA abi sen anlıyorsun herhalde yardımcı olabilir misin lütfen rica etsem?

Buradaki rehbere göre güncelleştirmeleri süreli olarak duraklatın. Sonra Insider panelinden çıkış yapın.

Buradaki rehbere göre güncelleştirmeleri süreli olarak duraklatın. Sonra Insider panelinden çıkış yapın.
Artık dönüş yapamıyorum, indirdiğimde geri dönüş yapabilir miyim? Ayrıca tüm bunlar sırasında dosyalarımı kaybetme riskim var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosyalarınız kaybolmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı