neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #11 Sythexz dedi: Ciddi mi? Genişletmek için tıkla... Bende Ana bilgisayarımda geçmiştim ama öyle bir sorun yaşamamıştım ama sistemim yavaşlamıştı biraz Özellikle Dosya Gezgini biraz yavaş çalışıyordu. Insider sürümünden çıkmanın telik yolu Format atmak. 512260 dedi: Denenecek bir şeyi yok bence. Bing Sohbet işte. Tarayıcıdan da açarsın zor bir şey değil. Masaüstüne taşımışlar sadece. Çok kullandığımı söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Kullanması keyifli geliyor Karanlık moda açık moda geçme olayı sayfa özeti çıkarması hoşuma gidiyor. Sythexz dedi: Hocam 23H2 Beta sürümü iyice piştiğinde kullanmaya değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Beta sürümünde yavaşlık yok Stabil gibi Beta sürümünde Copilot dışında çoğu özellikte aktif. Umarım benim yaşadığım sorunu yaşamazsınız.
Sythexz dedi: Ciddi mi? Genişletmek için tıkla... Bende Ana bilgisayarımda geçmiştim ama öyle bir sorun yaşamamıştım ama sistemim yavaşlamıştı biraz Özellikle Dosya Gezgini biraz yavaş çalışıyordu. Insider sürümünden çıkmanın telik yolu Format atmak. 512260 dedi: Denenecek bir şeyi yok bence. Bing Sohbet işte. Tarayıcıdan da açarsın zor bir şey değil. Masaüstüne taşımışlar sadece. Çok kullandığımı söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Kullanması keyifli geliyor Karanlık moda açık moda geçme olayı sayfa özeti çıkarması hoşuma gidiyor. Sythexz dedi: Hocam 23H2 Beta sürümü iyice piştiğinde kullanmaya değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Beta sürümünde yavaşlık yok Stabil gibi Beta sürümünde Copilot dışında çoğu özellikte aktif. Umarım benim yaşadığım sorunu yaşamazsınız.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #12 Ben özellikle Copilot için geçmek istiyordum.
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 26 Temmuz 2023 #13 Sythexz dedi: Ben özellikle Copilot için geçmek istiyordum. Genişletmek için tıkla... Vallahi değmez, billahi değmez. Aç tarayıcıdan Bing Sohbeti işte bak aynısı.
Sythexz dedi: Ben özellikle Copilot için geçmek istiyordum. Genişletmek için tıkla... Vallahi değmez, billahi değmez. Aç tarayıcıdan Bing Sohbeti işte bak aynısı.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #14 512260 dedi: Vallahi değmez, billahi değmez. Aç tarayıcıdan Bing Sohbeti işte bak aynısı. Eki Görüntüle 1877930 Genişletmek için tıkla... Bing, Copilot gibi ekran görüntüsü (örnek) alabiliyor mu?
512260 dedi: Vallahi değmez, billahi değmez. Aç tarayıcıdan Bing Sohbeti işte bak aynısı. Eki Görüntüle 1877930 Genişletmek için tıkla... Bing, Copilot gibi ekran görüntüsü (örnek) alabiliyor mu?
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 26 Temmuz 2023 #15 Sythexz dedi: Bing, Copilot gibi ekran görüntüsü (örnek) alabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Copilot'un böyle yetenekleri de mi varmış? Bilmiyorum hocam. Tam olarak nasıl bir şey anlamadım da.
Sythexz dedi: Bing, Copilot gibi ekran görüntüsü (örnek) alabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Copilot'un böyle yetenekleri de mi varmış? Bilmiyorum hocam. Tam olarak nasıl bir şey anlamadım da.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #16 512260 dedi: Copilot'un böyle yetenekleri de mi varmış? Bilmiyorum hocam. Tam olarak nasıl bir şey anlamadım da. Genişletmek için tıkla... Evet deneyin isterseniz, "bilgisayarımın ekran görüntüsü al" dediğimizde alıyor.
512260 dedi: Copilot'un böyle yetenekleri de mi varmış? Bilmiyorum hocam. Tam olarak nasıl bir şey anlamadım da. Genişletmek için tıkla... Evet deneyin isterseniz, "bilgisayarımın ekran görüntüsü al" dediğimizde alıyor.
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 26 Temmuz 2023 #17 Sythexz dedi: Evet deneyin isterseniz, "bilgisayarımın ekran görüntüsü al" dediğimizde alıyor. Genişletmek için tıkla... Denedim ama saçma. PrtSc tuşuyla aynı işlevi 1 saniyede yerine getirebiliyorken neden 10 saniye uğraşayım? Yakında gelir zaten güncellemesi. Dediğim gibi bir olayı yok bu Copilot'un. Bing Sohbet'in aynısı.
Sythexz dedi: Evet deneyin isterseniz, "bilgisayarımın ekran görüntüsü al" dediğimizde alıyor. Genişletmek için tıkla... Denedim ama saçma. PrtSc tuşuyla aynı işlevi 1 saniyede yerine getirebiliyorken neden 10 saniye uğraşayım? Yakında gelir zaten güncellemesi. Dediğim gibi bir olayı yok bu Copilot'un. Bing Sohbet'in aynısı.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #18 512260 dedi: Denedim ama saçma. PrtSc tuşuyla aynı işlevi 1 saniyede yerine getirebiliyorken nede 10 saniye uğraşayım? Yakında gelir zaten güncellemesi. Dediğim gibi bir olayı yok bu Copilot'un. Bing Sohbet'in aynısı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. @512260 Copilot'a "Bütün sürücüleri güncelle" yazarsak ne yapıyor merak ettim de. Son düzenleme: 26 Temmuz 2023
512260 dedi: Denedim ama saçma. PrtSc tuşuyla aynı işlevi 1 saniyede yerine getirebiliyorken nede 10 saniye uğraşayım? Yakında gelir zaten güncellemesi. Dediğim gibi bir olayı yok bu Copilot'un. Bing Sohbet'in aynısı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. @512260 Copilot'a "Bütün sürücüleri güncelle" yazarsak ne yapıyor merak ettim de.
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 26 Temmuz 2023 #19 Sythexz dedi: Anladım hocam. @512260 Copilot'a "Bütün sürücüleri güncelle" yazarsak ne yapıyor merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Nasıl güncelleyeceğimi anlatıyor.
Sythexz dedi: Anladım hocam. @512260 Copilot'a "Bütün sürücüleri güncelle" yazarsak ne yapıyor merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Nasıl güncelleyeceğimi anlatıyor.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #20 512260 dedi: Denedim ama saçma. PrtSc tuşuyla aynı işlevi 1 saniyede yerine getirebiliyorken neden 10 saniye uğraşayım? Yakında gelir zaten güncellemesi. Dediğim gibi bir olayı yok bu Copilot'un. Bing Sohbet'in aynısı. Genişletmek için tıkla... Evet ama Cortanaya göre daha yararlı olmuş bence işlevsel olan özelliği Sayfa özeti çıkarması Yabancı sayfalarıda Türkçe olarak özetliyor.
512260 dedi: Denedim ama saçma. PrtSc tuşuyla aynı işlevi 1 saniyede yerine getirebiliyorken neden 10 saniye uğraşayım? Yakında gelir zaten güncellemesi. Dediğim gibi bir olayı yok bu Copilot'un. Bing Sohbet'in aynısı. Genişletmek için tıkla... Evet ama Cortanaya göre daha yararlı olmuş bence işlevsel olan özelliği Sayfa özeti çıkarması Yabancı sayfalarıda Türkçe olarak özetliyor.