Insider programına geçmeye değer mi?


Bende Ana bilgisayarımda geçmiştim ama öyle bir sorun yaşamamıştım ama sistemim yavaşlamıştı biraz Özellikle Dosya Gezgini biraz yavaş çalışıyordu.

Insider sürümünden çıkmanın telik yolu Format atmak.

Denenecek bir şeyi yok bence. Bing Sohbet işte. Tarayıcıdan da açarsın zor bir şey değil. Masaüstüne taşımışlar sadece. Çok kullandığımı söyleyemem.

Kullanması keyifli geliyor Karanlık moda açık moda geçme olayı sayfa özeti çıkarması hoşuma gidiyor.

Hocam 23H2 Beta sürümü iyice piştiğinde kullanmaya değer mi sizce?

Beta sürümünde yavaşlık yok Stabil gibi Beta sürümünde Copilot dışında çoğu özellikte aktif.

Umarım benim yaşadığım sorunu yaşamazsınız.
 
Ben özellikle Copilot için geçmek istiyordum. 😞
Vallahi değmez, billahi değmez. Aç tarayıcıdan Bing Sohbeti işte bak aynısı.
1690402070634.png
 
Denedim ama saçma. PrtSc tuşuyla aynı işlevi 1 saniyede yerine getirebiliyorken nede 10 saniye uğraşayım?

Yakında gelir zaten güncellemesi. Dediğim gibi bir olayı yok bu Copilot'un. Bing Sohbet'in aynısı.
Anladım hocam.

@512260 Copilot'a "Bütün sürücüleri güncelle" yazarsak ne yapıyor merak ettim de.
 
Son düzenleme:
Denedim ama saçma. PrtSc tuşuyla aynı işlevi 1 saniyede yerine getirebiliyorken neden 10 saniye uğraşayım?

Yakında gelir zaten güncellemesi. Dediğim gibi bir olayı yok bu Copilot'un. Bing Sohbet'in aynısı.

Evet ama Cortanaya göre daha yararlı olmuş bence işlevsel olan özelliği Sayfa özeti çıkarması Yabancı sayfalarıda Türkçe olarak özetliyor.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı