Insider programına kayıt olmak mantıklı mı?

Alperen Can

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Windows Insider programına kayıt olmak mantıklı mı? Donanımsal bir zararı olur mu? Bunlar hakkında bilgi almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Insider programına kayıt olmak mantıklı mı? Donanımsal bir zararı olur mu? Bunlar hakkında bilgi almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Windows 11'e geçeceksen sakın geçme!

Daha beta versiyonu olduğu için bazı uygulamalar çalışmıyor örneğin. MSI Afterburner.

Emin misiniz hocam? Bazı arkadaşlarımız çok tehlikeli olduğunu söylüyor.
Şuan sana bu yazıyı Windows 11 ile yazıyorum. Ben herhangi bir risk görmedim. Kendi kişisel bilgisayarımda Valorant oynuyorum ve FPS'in çok daha düzeldiğini söyleyebilirim. Açıkçası ben henüz bir mavi ekran dahi görmedim bilgisayarımın eski olmasına rağmen. GT1030 ve ii x4 955 kullanıyorum. Devamını sen düşün.

Şuan sana bu yazıyı Windows 11 ile yazıyorum. Ben herhangi bir risk görmedim. Kendi kişisel bilgisayarımda Valorant oynuyorum ve FPS'in çok daha düzeldiğini söyleyebilirim. Açıkçası ben henüz bir mavi ekran dahi görmedim bilgisayarımın eski olmasına rağmen. GT1030 ve ii x4 955 kullanıyorum. Devamını sen düşün.
Insider programına kayıtlısınız değil mi hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı