Cloudwpgg Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #1 Ben dün verilerimi kaybetmemek için Insider üzerinden 11'e geçiş yaptım fakat bugün Recep Baltaş abim Update ile veri kaybetmeden 11'e geçmenin farklı bir yöntemini gösterdi. Bu iki Windows 11 arasında bir hız farkı yaşanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2021
Ben dün verilerimi kaybetmemek için Insider üzerinden 11'e geçiş yaptım fakat bugün Recep Baltaş abim Update ile veri kaybetmeden 11'e geçmenin farklı bir yöntemini gösterdi. Bu iki Windows 11 arasında bir hız farkı yaşanır mı?
umutmatur03 Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #11 Eendeer dedi: Siz zaten nihai sürümde siniz. Genişletmek için tıkla... Windows Insider beta kanalı şu an nihai sürümle aynı zaten. Artı 0 Eksi
Eendeer dedi: Siz zaten nihai sürümde siniz. Genişletmek için tıkla... Windows Insider beta kanalı şu an nihai sürümle aynı zaten.
Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 11 Ekim 2021 #12 umutmatur03 dedi: Windows Insider beta kanalı şu an nihai sürümle aynı zaten. Genişletmek için tıkla... Ben de onu dedim zaten Artı 0 Eksi
umutmatur03 dedi: Windows Insider beta kanalı şu an nihai sürümle aynı zaten. Genişletmek için tıkla... Ben de onu dedim zaten