Inspiron 16Plus 7630 laptopta GTA 5 oynarken işlemci 100 dereceleri görüyor

batuhany75

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Inspiron 16Plus 7630 modelli 16 GB RAM RTX 3050 8 GB ve i7 13700H dizüstü laptopum var. Bu özelliklerde bir bilgisayarda GTA V oynamaya çalışıyorum. 60-70 FPS veriyor normal ayarlarda bir sıkıntı yok fakat aşırı derecede ısınma oluyor. 100 dereceleri gördüm. Isınmadan kaynaklı sürekli anlık donmalar yaşıyorum. Çözüm olarak ne yapabilirim?

Arkadaşlar merhaba,
Inspiron 16Plus 7630 modelli 16 GB RAM RTX 3050 8 GB ve i7 13700H dizüstü laptopum var. Bu özelliklerde bir bilgisayarda GTA V oynamaya çalışıyorum. 60-70 FPS veriyor normal ayarlarda bir sıkıntı yok fakat aşırı derecede ısınma oluyor. 100 dereceleri gördüm. Isınmadan kaynaklı sürekli anlık donmalar yaşıyorum. Çözüm olarak ne yapabilirim?
Hocam termal macun değiştirdiniz mi? Eğer zaten yeniyse fanlar süpürge gibi tozları çektiği için hava zor alıyordur temizleyin.

Hocam termal macun değiştirdiniz mi? Eğer zaten yeniyse fanlar süpürge gibi tozları çektiği için hava zor alıyordur temizleyin.
Evet yeni cihaz. 4 ay önce alındı ve sadece iş için kullanıldı(excel-adobe). İş bilgisayarı olduğu için açmaya korkuyorum termal macun falan.

Birkaç ayarı yükseltmeyi denedin mi? Galiba darboğaz yapıp işlemciye yükleniyor. Oyun sırasında ekran kartı kullanımı ne kadar?
Yüksekte garip şekilde fps düşüyor. Ekran kartı kullanımı başlarda 0'dı 20-30 fps veriyordu. Bir şekilde düzelttim ama kaç kullanıyor bakmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı