Merhaba biraz önce arkadaşım bir fotoğraf attı bana bunu Instagram'dan gönder dedi bende Instagram'dan attım fotoğrafı sonradan mesaj engeli yedim 3 gün hesaba bir şey olur mu elim ayağım titriyor.
Eki Görüntüle 1693513
Aynısını arkadaşımda yaptı. Oda yedi, Bir şey olmaz.Merhaba biraz önce arkadaşım bir fotoğraf attı bana bunu Instagram'dan gönder dedi bende Instagram'dan attım fotoğrafı sonradan mesaj engeli yedim 3 gün hesaba bir şey olur mu elim ayağım titriyor.
Eki Görüntüle 1693513
Çıplak bir adam. Elinde bira gibi bir şey. Alakasız banla. Kimdir o kişi bulamadım.Yok be hacım sakin ol 3 gün sonra mesaj göndermeye devam edebilirsinfotoğraf içeriği ne ise artık engeli basmış bot
Problem yok sadece mesaj gönderemezsin 3 gün sonra otomatik düzeliyorAynısını arkadaşımda yaptı. Oda yedi, Bir şey olmaz.
Çıplak bir adam. Elinde bira gibi bir şey. Alakasız banla. Kimdir o kişi bulamadım.
Aynısını arkadaşımda yaptı. Oda yedi, bir şey olmaz.
Çıplak bir adam. Elinde bira gibi bir şey. Alakasız banla. Kimdir o kişi bulamadım.
Merhaba biraz önce arkadaşım bir fotoğraf attı bana bunu Instagram'dan gönder dedi bende Instagram'dan attım fotoğrafı sonradan mesaj engeli yedim 3 gün hesaba bir şey olur mu elim ayağım titriyor.
Eki Görüntüle 1693513
hocam bende bu elinde bira şişesi olan dedeyi arkadaşıma atıp trollendim. hesabım 3 gün sonunda açıldı bir şey olmaz. kapansa zaten direkt kapanırdıMerhaba biraz önce arkadaşım bir fotoğraf attı bana bunu Instagram'dan gönder dedi bende Instagram'dan attım fotoğrafı sonradan mesaj engeli yedim 3 gün hesaba bir şey olur mu elim ayağım titriyor.
Eki Görüntüle 1693513
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.