Instagram mesaj engeli neden olur?

Barkan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi sosyaller. Geçen gün Instagram'da 1 gün mesaj engeli yedim, daha sonra engel bitince arkadaşımla konuşurken bir engel daha yedim 3 gün diyor. Neyse bugün engel bitiyordu durduk yere zaten kimseye mesaj atamazken ki normal de atmıyorum çok fazla 7 gün daha yedim. Nedir bunun çözümü niye olur?

Arkadaşlar iyi Sosyaller. Geçen gün Instagram'da 1 gün mesaj engeli yedim, daha sonra engel bitince arkadaşımla konuşurken bir engel daha yedim 3 gün diyor. Neyse bugün engel bitiyordu durduk yere zaten kimseye mesaj atamazken ki normal de atmıyorum çok fazla 7 gün daha yedim. Nedir bunun çözümü niye olur?

Herhangi bir şekilse sohbetlerinizde küfür var ise sevmediğiniz bir arkadaşınız sürekli şikayet ediyor olabilir, müşteri hizmetlerine sorun.

Arkadaşın ile küfürlü veya cinsel içerikli yazışıyorsan, arkadaşın mesajını şikayet ederek engel yemene sebep oluyor, aynısı banada olmuştu.

Arkadaşlar iyi sosyaller. Geçen gün Instagram'da 1 gün mesaj engeli yedim, daha sonra engel bitince arkadaşımla konuşurken bir engel daha yedim 3 gün diyor. Neyse bugün engel bitiyordu durduk yere zaten kimseye mesaj atamazken ki normal de atmıyorum çok fazla 7 gün daha yedim. Nedir bunun çözümü niye olur?

Kime mesaj attın tanımadan mesaj atarsan şikayet yersin çok şikayet alısan zor ihtimal ama belli bir sınır var 100 kişi mesela hesabın incelenir.

Eklediğin kişiler gerçekten arkadaşın olduğun anlamına gelmez mahkemeye bile verirler aklında bulunsun.

Kime mesaj attın tanımadan mesaj atarsan şikayet yersin çok şikayet alısan zor ihtimal ama belli bir sınır var 100 kişi mesela hesabın incelenir.

Eklediğin kişiler gerçekten arkadaşın olduğun anlamına gelmez mahkemeye bile verirler aklında bulunsun.

Sırf bunu para için yapan çakal dolu.

Genellikle mesaj engeli 24 saat ile birkaç gün içinde otomatik olarak kalkar itiraz için istersen Teknoloji Destek Hattı var o birime itiraz iletebilirsin yardımcı oluyorlar bende de olmuştu itiraz gönderdim düzeldi.

Genellikle mesaj engeli 24 saat ile birkaç gün içinde otomatik olarak kalkar itiraz için istersen Teknoloji Destek Hattı var o birime itiraz iletebilirsin yardımcı oluyorlar bende de olmuştu itiraz gönderdim düzeldi.
Bende aynı sorunu yaşıyorum, sizin bulduğunuz çözüm yolunu anlatır mısınız lütfen ve var ise itiraz ettiğiniz birimi paylaşır mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı