Instagram hesabım kapatılmıştı bende form göndermek için bilgileri doldururken kullanıcı adımı unuttum. Nasıl erişebilirim? Hesap adım hiçbir yer de yazmıyor.
Şunu bir deneyin denemekten zarar gelmez aklıma baska bir şey gelmiyor. Giriş kısmındaki şifreni mi unuttun? Yazısına tıklayın, e-postanızın yazıp onun altında bulunan şifreni yenileyemiyor musun? Yazısına tıklayın.
Maili sabah göndermiştim şimdi geldi. Bende mail gelmiyor diye bu konuyu açtım dediğinizi zaten uyguladım.
Şimdide "covid-19 sebebiyle ekibimizde daha az kişi çalıştığından formunuzu değerlendiremiyoruz" diye mesaj alıyorum. Ne yapmam gerek ?
Şunu bir deneyin denemekten zarar gelmez aklıma baska bir şey gelmiyor. Giriş kısmındaki şifreni mi unuttun? Yazısına tıklayın, e-postanızın yazıp onun altında bulunan şifreni yenileyemiyor musun? Yazısına tıklayın.