- Makaleler
- 1
Instagram hesabım kapatılmıştı bende form göndermek için bilgileri doldururken kullanıcı adımı unuttum. Nasıl erişebilirim? Hesap adım hiçbir yer de yazmıyor.
Dostum hesabım kapatıldı ulaşamıyorum yoksa bende biliyorum e postayls ulaşabileceğimi.Telefon numarası veya epostanizla erişebilirsiniz.
Instagram'dan gelen e-postalarında ismin yazıyorsa oradan bakabilirsin. Atıyorum "aramıza hoş geldin... İsimli kullanıcı" gibi.
Instagram'dan gelen e-postalarında ismin yazıyorsa oradan bakabilirsin. Atıyorum "aramıza hoş geldin... İsimli kullanıcı" gibi.
Benim yazdığım epostandan erişebilirsin mesajına dostum ben de biliyorum vs deyip aşağıya yazana teşekkür etmekte ayrı bir ironi![]()
Şunu bir deneyin denemekten zarar gelmez aklıma baska bir şey gelmiyor. Giriş kısmındaki şifreni mi unuttun? Yazısına tıklayın, e-postanızın yazıp onun altında bulunan şifreni yenileyemiyor musun? Yazısına tıklayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.