Çözüldü Instagram adımı unuttum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Şunu bir deneyin denemekten zarar gelmez aklıma baska bir şey gelmiyor. Giriş kısmındaki şifreni mi unuttun? Yazısına tıklayın, e-postanızın yazıp onun altında bulunan şifreni yenileyemiyor musun? Yazısına tıklayın.
Maalesef bulamadım tüm maillerime baktım.

Instagram'dan gelen e-postalarında ismin yazıyorsa oradan bakabilirsin. Atıyorum "aramıza hoş geldin... İsimli kullanıcı" gibi.

Instagram'dan gelen e-postalarında ismin yazıyorsa oradan bakabilirsin. Atıyorum "aramıza hoş geldin... İsimli kullanıcı" gibi.

Teşekkür ederim. Saatler sonra mail geldi.

Benim yazdığım epostandan erişebilirsin mesajına dostum ben de biliyorum vs deyip aşağıya yazana teşekkür etmekte ayrı bir ironi 🙂

Maili sabah göndermiştim şimdi geldi. Bende mail gelmiyor diye bu konuyu açtım dediğinizi zaten uyguladım.
Şimdide "covid-19 sebebiyle ekibimizde daha az kişi çalıştığından formunuzu değerlendiremiyoruz" diye mesaj alıyorum. Ne yapmam gerek ?

Şunu bir deneyin denemekten zarar gelmez aklıma baska bir şey gelmiyor. Giriş kısmındaki şifreni mi unuttun? Yazısına tıklayın, e-postanızın yazıp onun altında bulunan şifreni yenileyemiyor musun? Yazısına tıklayın.

Çözüm

Dostum kullanıcı adımı o şekilde buldum. Şimdi hesabınızı kapatma kararını değerlendiremiyoruz diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı