Instagram Aero güvenilir mi?

Hayır, kesinlikle güvenilir bir uygulama değil sakın kullanmayın. Bu uygulamayı kullanan bir arkadaşım var ve hesabı 2 kere çalındı. Hesabının çalınması bu uygulama yüzünden mi oldu bilmiyorum ama hesabının şifresini kendisi dışında hiç kimsenin bilmediğini söylemişti ve ben bu uygulama yüzünden çalındığını düşünüyorum.

Hocam ben 1 yıla yaklaştı kullanıyorum hiçbir şey olmadı şuanlık.
En az 4 5 hesaba giriş yaptım hiçbirinede birşey olmadı

Yanlış hatırlamıyorsam kaynak kodları GitHub'da vardı. Paylaştıklarına göre güvenilebilir. Ben Instagram kullanıyorum bir şey olsa dahi benim için çok önemli değil lakin Whatsapp için güvenmezdim.

Hayır, kesinlikle güvenilir bir uygulama değil sakın kullanmayın. Bu uygulamayı kullanan bir arkadaşım var ve hesabı 2 kere çalındı. Hesabının çalınması bu uygulama yüzünden mi oldu bilmiyorum ama hesabının şifresini kendisi dışında hiç kimsenin bilmediğini söylemişti ve ben bu uygulama yüzünden çalındığını düşünüyorum.
1.5 senedir kullanıyorum 3 hesabımda da herhangi bir şüpheli aktivite yasanmadı. belki senin ark yanlıs yerden indirmistir.

e-mail sifren farklı olursa her türlü çalınsada geri alırsın ki olucagini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı