Keremdigital
Hectopat
İyi özellikleri var ama güvenemiyorum. Güvenilir bir uygulama mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Orjinal olmayan bir şey nasıl güvenilir olabilirİyi özellikleri var ama güvenemiyorum. Güvenilir bir uygulama mı?
İyi özellikleri var ama güvenemiyorum. Güvenilir bir uygulama mı?
1.5 senedir kullanıyorum 3 hesabımda da herhangi bir şüpheli aktivite yasanmadı. belki senin ark yanlıs yerden indirmistir.Hayır, kesinlikle güvenilir bir uygulama değil sakın kullanmayın. Bu uygulamayı kullanan bir arkadaşım var ve hesabı 2 kere çalındı. Hesabının çalınması bu uygulama yüzünden mi oldu bilmiyorum ama hesabının şifresini kendisi dışında hiç kimsenin bilmediğini söylemişti ve ben bu uygulama yüzünden çalındığını düşünüyorum.
Peki whatsapp aero güvenlimi veya kullandınızmı1.5 senedir kullanıyorum 3 hesabımda da herhangi bir şüpheli aktivite yasanmadı. belki senin ark yanlıs yerden indirmistir.
e-mail sifren farklı olursa her türlü çalınsada geri alırsın ki olucagini sanmıyorum.
Hocam onuda kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim açıkçası.Peki whatsapp aero güvenlimi veya kullandınızmı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.