Instagram "akış yenilemedi" hatası

Zimbabwine

Yoctopat
Daha fazla  
Instagramıma giriş yapamıyorum. Instagram uygulamasına girdiğimde akış yenilenemedi bildirimi aldım sürekli, düzelmeyince çıkış yapıp tekrar girmeye çalıştım, şifrem değiştirilmiş giriş yapamadım. Kayıtlı mail ve telefon numarasına yollanan link yoluyla giriş yapmaya çalıştım, şifremi tekrar almaya çalıştım ama sürekli her denememde hata veriyor. Instagram'ım kapatılmamış şu an aktif gözüküyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de oluyordu bu hata fakat benimkinin sebebi şuydu yaptığım yorumların bildirilmesi ve benim uyarı yemem uygulamada oluşan bir hata yüzünden yediğiniz uyarı görünmüyor ve akış banı yiyorsunuz bu yüzden tarayıcıdan bir kere giriş yapmayı deneyin. Eğer tarayıcıdan da giremesseniz büyük ihtimalle çalınmıştır.

Bende de oluyordu bu hata fakat benimkinin sebebi şuydu yaptığım yorumların bildirilmesi ve benim uyarı yemem uygulamada oluşan bir hata yüzünden yediğiniz uyarı görünmüyor ve akış banı yiyorsunuz bu yüzden tarayıcıdan bir kere giriş yapmayı deneyin. Eğer tarayıcıdan da giremesseniz büyük ihtimalle çalınmıştır.
Tarayıcıdan da denedim fakat yanıt alamıyorum yine. Çalındıysa ne yapabilirim? Hala mailim ve telefonum bağlı gözüküyor fakat o yolları deneyerek de bir yanıt alamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı