Instagram anasayfadan Reels izlerken videonun devamını izleye tıklayınca video başa sarıyor

rhylla

Hectopat
Katılım
3 Eylül 2020
Mesajlar
1.920
Çözümler
6
Arkadaşlar iyi akşamlar,

Aklıma takılan bir soru bu ne zaman Instagram'dan ana sayfada Reels izlesem video bitmeden devamını izle çıkıyor, tıklıyorum ve başa sarıyor. En başta tıklayıp izlemek aklıma gelmiyor genelde. Buna bir çözüm ya da tecrübesi olan var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bug oluşuyor, benim kendiliğinden düzeldi o zaman. Evet iPhone kullanıyorum.
Benim eski telefonum çok ısınıyordu, uyuya kaldığımda üstüne yatmıştım sabah uyandığımda alev gibi olmuştu o saatten sonra o telefondan hayır görmedim bu hatayı alıyordum hep. Aradan zaman geçti iphone 14 aldım onun da iki üç kere üstüne yatmışım kalktığımda sıcacık olmuştu, bazen şarja takarken bile uyarı verir oldu bu tefefon şu anda çok sıcak gibi.. instagram da reels izlerken de başa sarma gibi hatalar verip duruyor eski telefonla aynı performansı veriyor yani. Benim düşüncem telefon çok büyük sıcaklığa maruz kalıyorsa (örnek ben uykudan uyanana kadar orda öyle kalması gibi) bu tarz sorunlar yaratıyor diye düşünüyorum.
 
Benim eski telefonum çok ısınıyordu, uyuya kaldığımda üstüne yatmıştım sabah uyandığımda alev gibi olmuştu o saatten sonra o telefondan hayır görmedim bu hatayı alıyordum hep. Aradan zaman geçti iPhone 14 aldım onun da iki üç kere üstüne yatmışım kalktığımda sıcacık olmuştu, bazen şarja takarken bile uyarı verir oldu bu tefefon şu anda çok sıcak gibi. Instagram da Reels izlerken de başa sarma gibi hatalar verip duruyor eski telefonla aynı performansı veriyor yani. Benim düşüncem telefon çok büyük sıcaklığa maruz kalıyorsa (örnek ben uykudan uyanana kadar orada öyle kalması gibi) bu tarz sorunlar yaratıyor diye düşünüyorum.

Söylediğin gibi bir durum oluşuyorsa garantiye gönderip test etmeleri gerekiyor cihazı, yüksek sıcaklıkta cihaz hasar görmüş olabilir hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı