Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah beğendiğim gönderiler kısmı vardı. Şu an da yok oldu, durum sizde de öyle mi yoksa sadece bende mi öyle? Bir de çözümü varsa yazarsanız sevinirim.
Profilde sağ üstteki 3 çizgiye tıklayın oradan Haraketlerin/Etkileşimler/Beğenmeler olarak da giriş yapabilirsiniz. Aynı sorun bende de vardı çözümünü bulamadım bu şekilde giriyorum.
Profil kısmında sağ üst köşedeki üç çizgiye bastıktan sonra Ayarlar butonuna basın ve sayfanın yukarısında "Ara" kısmı var oraya beğendiklerimi yönet yazınca ulaşabilirsiniz. Bende de aynı sorun vardı bu şekilde ulaşıyorum.
Ben de kaç gündür arıyorum. Artık sinirlendim bulamadığım için. Buradan buldum. Profil sayfanıza gidin oradan sağ üst köşedeki; ÜÇ ÇİZGİ > HAREKETLERİN > ETKİLEŞİMLER (Ayrıca diğer her şeyi de bulabilirsiniz.)