Çözüldü Instagram beyaz ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Codfish

Hectopat
Katılım
9 Kasım 2020
Mesajlar
670
Makaleler
2
Çözümler
2
1641597197209.png


Herhangi birinin profilinden ziyade direk Instagram'ın ana sayfasında oluyor. Sorun nedir?
 
Çözüm
Hepsini denedim hocam. Tuhaf olan, telefon uygulamasından hiçbir sorun olmaması. Sadece bilgisayardan girdiğimde ana sayfa boş çıkıyor ve ben gelende bilgisayardan kullanıyorum Instagram'ı. Yani çerez temizlemek, diğer tarayıcıları denemek, şifre değiştirmek vb her şeyi denedim. Bu arada keşfet ya da kendi profilime de girebiliyorum. Sadece ana sayfa bomboş çıkıyor. Instagram'a sorun bildir olayını da yaptım. Tuhaf bir teknik arıza durumu oldu galiba.

Benim sorunum düzeldi tek yaptığım beyaz ekranın fotoğrafını çekip desteğe sorunu da yazarak göndermek oldu. Aynısını yapmak sorununuzu çözecektir.
Şu an sorun "instagrama bağlanamadık. İnternete bağlı olduğundan emin ol" oldu hesabımdan çıkmıştım ve tekrar girerken bu sefer böyle bir hata verdi.

Dostum, düzeldi. Benim Instagaram'a telefondan destek talebi atarsan güzel olur. Beyaz sayfanın fotoğraf çekip düzeltirler, benim düzeldi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sırf bu paylaşıma yorum yapmak için kayıt oldum. Aynı sorun bende de var ve bugün başladı. Telefonumdaki Instagram uygulamasından girdiğimde hiçbir sorun olmuyor. Anasayfam normal gözüküyor ancak telefondaki tarayıcıdan ya da PC'deki tarayıcılardan girdiğimde, anasayfam bembeyaz çıkıyor görseldeki gibi. Sanırım bizim yapacak bir şeyimiz yok gibi görünüyor, beklemekten başka.

Ben de hiçbir sıkıntı yok. Çatur çutur giriyorum kullandığınız ISS ne?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı