0hikmetcan Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 231 Çözümler 1 2 Eylül 2021 #1 2 farklı hesaptan giriş yaptım ama birisinde gönderi paylaşma butonu varken diğerinde yok. Neden acaba? Çözümü var mıdır? 1. hesap: 2. hesap: Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021
2 farklı hesaptan giriş yaptım ama birisinde gönderi paylaşma butonu varken diğerinde yok. Neden acaba? Çözümü var mıdır? 1. hesap: 2. hesap:
OneDie Kilopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 231 2 Eylül 2021 #2 Bana da bazen denk geliyor F5 atıyorum geri gidiyor. Artı 0 Eksi
ZvS Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Beşikten mezara talebe 2 Eylül 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam anlatsam anlamayabilirsiniz. Buyrun izleyin. Umarım f12 tuşunuz çalışıyordur Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam anlatsam anlamayabilirsiniz. Buyrun izleyin. Umarım f12 tuşunuz çalışıyordur
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.864 Makaleler 3 Çözümler 35 20 Ekim 2021 #4 ZvS dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam anlatsam anlamayabilirsiniz. Buyrun izleyin. Umarım f12 tuşunuz çalışıyordur Genişletmek için tıkla... Aynı yöntemi kullanıyorum fakat arkadaşın belirttiğinin bu olmadığı bariz. Artı 0 Eksi
ZvS dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam anlatsam anlamayabilirsiniz. Buyrun izleyin. Umarım f12 tuşunuz çalışıyordur Genişletmek için tıkla... Aynı yöntemi kullanıyorum fakat arkadaşın belirttiğinin bu olmadığı bariz.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 20 Ekim 2021 #5 Ben daha bu özellik gelmeden 1 yıl önce kullanıyordum, F12>Sol Üst Tablet,Telefon işaretine tıkla.>iPhone X> bu şekilde geliyor. Artı 0 Eksi
Ben daha bu özellik gelmeden 1 yıl önce kullanıyordum, F12>Sol Üst Tablet,Telefon işaretine tıkla.>iPhone X> bu şekilde geliyor.