MustafaCan1907
Femtopat
Merhaba arkadaşlar, ben bugün PC'yi sıfırladım (format değil) ama sonra Instagram'a girdiğimde bu hatayı aldım çözümü var mı?
Evet kendiliğinden düzeldi. Facebook bağlantılıydı o bağlantı kaldırılmış, kullandığım cihazlar kaldırılmış sıfır ayarlarıyla geri verdiler gibi birşey oldu.Merhaba sorun kendiliğinden mi düzeldi ?
60 saatin sonunda sorunum düzeldi şimdi de istediği numarayı bir kağıda yazarak selfie atmamı istedi benden :d25 Eylülden beri sorun devam ediyor. Birçok çözüm önerilerini denedim ama nafile...
Merhaba sorun kendiliğinden mi düzeldi ?60 saatin sonunda sorunum düzeldi şimdi de istediği numarayı bir kağıda yazarak selfie atmamı istedi benden :d
"Bilgilerini inceliyoruz
Bunu yapmamız genellikle bir gün kadar sürer. Değerlendirme bittiğinde seni bilgilendireceğiz. Bilgilerini teyit edebilirsek Instagram'ı tekrar kullanabileceksin. Aksi halde hesabın kalıcı olarak kapatılacak."
Evet kendiliğinden düzeldi. Facebook bağlantılıydı o bağlantı kaldırılmış, kullandığım cihazlar kaldırılmış sıfır ayarlarıyla geri verdiler gibi birşey oldu.Merhaba sorun kendiliğinden mi düzeldi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.