Instagram bot basılan hesapta etkileşim yok

TheReaction

Centipat
Merhaba, Instagram hesabıma deneme amaçlı 5-10 tane bot bastım. Botlar geldi fakat 1 aydır etkileşim yok, her gün düzenli post Reels story atıyorum gelen giden yok. Acaba bastığım 5-10 tane botu Instagram tespit edip bana Shadow ban falan mı attı bilgisi olan var mı?
Yeni hesap açıp sıfırdan başlamalı mıyım?

Merhaba, Instagram hesabıma deneme amaçlı 5-10 tane bot bastım. Botlar geldi fakat 1 aydır etkileşim yok, her gün düzenli post Reels story atıyorum gelen giden yok. Acaba bastığım 5-10 tane botu Instagram tespit edip bana Shadow ban falan mı attı bilgisi olan var mı?

Merhaba benim de lyrics edit sayfam var ilk başlarda keşfetim açıktı insanlar takip etmesi için kendime takipçi botu bastım o günden beri en fazla 50-60 izlenme alıyorum arkadaşlarım dışında beğenen yok videoları yeni bir hesapta açtım denedim onda da aynısı oldu herhalde direkt IP'ye atıyor veya telefonun IP'sine atıyor olabilir bu banı.

Instagram tespit edip etkileşimi düşürüyor hocam bot basmanızıda pek tavsiye etmem 3-4 spama hesaplarınız kapanıyor :)

Video yükleme sıklığı, doğru hashtag kullanımı çok önemlidir. Örneğin en çok kullanılmıştan ziyade en aktif olan Hashtag'ler tercih edilmelidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı