Instagram çakma Nike serüveni

EREN SATAR

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Manisa
Öncelikle herkese iyi Sosyal'ler dilerim. Malum orijinal Nike ürünler çok pahalı ben de yaz için hazır eşofman alacaktım normalde koton lc defacto gibi yerleri tercih ederim ama bu sefer çakma olsun dedim.

İlk önce 4 arkadaş 3 tane sweat 1 tane ceket aldık bunlar sezon sonu ellerinde kalan son ürünler olduğu için bayağı uygun fiyata verdi 50TL'ye ceket almış oldum. Neyse ben baktım ürünlerin kalitesi hiç de fena sayılmaz bir de eşofman alayım dedim 2 adet eşofmanı 140TL'den verdi. Bu fiyat bir tık pahalı aslında ama almak istedim.

Eşofmanlar da bugün elime ulaştı harbiden kumaşların kalitesi güzel tam istediğim gibi kalıbını falan çok beğendim eşofmanla ilgile tek sorun yaşadığım kısım Nike logolarının çıkacak gibi durmasıydı aldığım yere sordum üstüne yağlı kağıt koyarak ütüye basmamı o şekilde geçeceği söylendi. Dedikleri gibi yaptım şu an onlarda da sorun yok bakalım ne kadar dayanacaklar ama benim Instagram üzerinden alışverişe ön yargım kırıldı.
Screenshot_2022-04-05-20-47-36-892_com.instagram.android.jpg
Screenshot_2022-04-08-05-21-19-731_com.instagram.android.jpg

Son olarak hiç bir reklam amacım yoktur lise öğrencisiyim sadece ve sadece alışveriş deneyimimi anlatmak istedim. İnanmayan varsa kanıtlarımı sunabilirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20220409_213336.jpg
    IMG_20220409_213336.jpg
    152,7 KB · Görüntüleme: 544
Son düzenleme:
En azından gelmiş :D Benim en son aldığım 120mm fan 3 hafta oldu gelecek :DDd

Güvenilir mi hocam? Bir de ödeme yöntemleri neler?
Hocam bana havale EFT yaparak gönderirsem %10 indirim yapacaklarını söylediler aslında öyle de alınır ama ben ona güvenemiyorum. Kapıda ödeme seçeneği var 6 ürünün hepsini kapıda ödeme aldım paketleri şeffaf zaten görerek alıyorsunuz güven konusunda ben kendi alışverişimde hiç bir sorun yaşamadım.
Kumaşı ince mi, kalın mı? Yaz için aldım demişsiniz ama yine de sorayım dedim, ben de almayı düşünüyorum.
İnce hocam kumaşları Slım Fıt ben baya beğendim istediğiim gibi. Ama ürünler dar ben 165 boy 65 kilo XL aldım boyu bir tık uzun geldi o kadar. Alabilirsiniz yani.
Hocam çamaşır makinesine atarken kısa programda yıka çabuk eskimesin. Çakma ürünlere genel olarak bir ön yargı var ama bence içlerinden iyileri çıkıyor.
Aynen hocam 15 dakika 30 derecede yıkıyorum sorun olmadı henüz tek sorun logoların çıkma ihtimali onun harici güzeller.

Hocam bana havale EFT yaparak gönderirsem %10 indirim yapacaklarını söylediler aslında öyle de alınır ama ben ona güvenemiyorum. Kapıda ödeme seçeneği var 6 ürünün hepsini kapıda ödeme aldım paketleri şeffaf zaten görerek alıyorsunuz güven konusunda ben kendi alışverişimde hiçbir sorun yaşamadım.

İnce hocam kumaşları Slim fıt ben bayağı beğendim istediğiim gibi. Ama ürünler dar ben 165 boy 65 kilo XL aldım boyu bir tık uzun geldi o kadar. Alabilirsiniz yani.

Aynen hocam 15 dakika 30 derecede yıkıyorum sorun olmadı henüz tek sorun logoların çıkma ihtimali onun harici güzeller.

Logolar çıkmaz ama böyle hafif hafif yemeye başlar. Benim bir donum vardı, logo hep kesik kesik olmuştu. O sıkıntı biraz🙄

Instagram'da piyasanın altına güzel çok şey var cidden. Ben geçenlerde F1 tişörtü bakıyordum, internette en dandiği 200 liraydı. Onun da sponsor amblemleri falan yamuk yumuk basılmış. Bir sayfa keşfettim, aşırı sağlam F1 tişörtlerini 100'e veriyorlardı. Hafta sonu indirimiyle 80'e aldım. Cidden çok güzel kalitesi vesaire. Tek sıkıntısı 15 gün sürdü gelmesi, kendileri basıyormuş tişörtleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı