aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 30 Aralık 2020 #11 NoobEller dedi: Sitede ücretsiz çekiliş yapılamıyor. Neredeyse hiçbirinde yapılamıyor. Burası 7.90 TL istiyor gayet uygun gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz diye biliyorum ama bence çok büyük ve takipçili bir sayfa değilseniz para verilmez.
NoobEller dedi: Sitede ücretsiz çekiliş yapılamıyor. Neredeyse hiçbirinde yapılamıyor. Burası 7.90 TL istiyor gayet uygun gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz diye biliyorum ama bence çok büyük ve takipçili bir sayfa değilseniz para verilmez.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #12 aydos dedi: Ücretsiz diye biliyorum ama bence çok büyük ve takipçili bir sayfa değilseniz para verilmez. Genişletmek için tıkla... 8 TL çok büyük bir para değil. 4K takipçimiz var. Ücretsiz olmamasının nedeni yoğunluk olarak gösterilmiş bilemiyorum. Ücretsiz yapmaya çalıştığımızda yoğunluktan dolayı ücretsiz çekilişler durdurulmuştur gibisinden bir mesaj geliyor.
aydos dedi: Ücretsiz diye biliyorum ama bence çok büyük ve takipçili bir sayfa değilseniz para verilmez. Genişletmek için tıkla... 8 TL çok büyük bir para değil. 4K takipçimiz var. Ücretsiz olmamasının nedeni yoğunluk olarak gösterilmiş bilemiyorum. Ücretsiz yapmaya çalıştığımızda yoğunluktan dolayı ücretsiz çekilişler durdurulmuştur gibisinden bir mesaj geliyor.