system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.239 Çözümler 14 23 Haziran 2025 #1 Son 3-4 gündür gönderiler, profil resimleri, Reels ve keşfet çok geç yükleniyor veya yüklenmiyor. Kısıtlamamı geldi? Sizlerde durum nedir? İnternet hızımda bir problem yok diğer sosyal medya ağlarında bayağı hızlı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2025
Son 3-4 gündür gönderiler, profil resimleri, Reels ve keşfet çok geç yükleniyor veya yüklenmiyor. Kısıtlamamı geldi? Sizlerde durum nedir? İnternet hızımda bir problem yok diğer sosyal medya ağlarında bayağı hızlı.
dervisgozel Hectopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 457 Çözümler 4 Yer Adıyaman Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 7 7800x3D Ekran kartı: RTX 4070 Super Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #2 system32exec dedi: Son 3-4 gündür gönderiler, profil resimleri, Reels ve keşfet çok geç yükleniyor veya yüklenmiyor. Kısıtlamamı geldi? Sizlerde durum nedir? İnternet hızımda bir problem yok diğer sosyal medya ağlarında bayağı hızlı. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. 1gbps internetimde şüphe arıyordum. Artı 0 Eksi
system32exec dedi: Son 3-4 gündür gönderiler, profil resimleri, Reels ve keşfet çok geç yükleniyor veya yüklenmiyor. Kısıtlamamı geldi? Sizlerde durum nedir? İnternet hızımda bir problem yok diğer sosyal medya ağlarında bayağı hızlı. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. 1gbps internetimde şüphe arıyordum.
KS KS system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.239 Çözümler 14 23 Haziran 2025 #3 dervisgozel dedi: Aynı sorun bende de var. 1gbps internetimde şüphe arıyordum. Genişletmek için tıkla... Benimde içim rahatladı yalnız değil mişim Artı 0 Eksi
dervisgozel dedi: Aynı sorun bende de var. 1gbps internetimde şüphe arıyordum. Genişletmek için tıkla... Benimde içim rahatladı yalnız değil mişim
E exterminator Kilopat Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 23 23 Haziran 2025 #4 VPN kullanınca, bende düzeliyor ama ben de kalıcı bir çözüm arıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.239 Çözümler 14 23 Haziran 2025 #5 exterminator dedi: VPN kullanınca, bende düzeliyor ama ben de kalıcı bir çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne oldu acaba bu İsrail İran savaşı yüzünden mi geldi kısıtlama hiç detaylı bi bilgide yok anlayamadım. Artı 0 Eksi
exterminator dedi: VPN kullanınca, bende düzeliyor ama ben de kalıcı bir çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne oldu acaba bu İsrail İran savaşı yüzünden mi geldi kısıtlama hiç detaylı bi bilgide yok anlayamadım.
dervisgozel Hectopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 457 Çözümler 4 Yer Adıyaman Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 7 7800x3D Ekran kartı: RTX 4070 Super Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #6 system32exec dedi: Benimde içim rahatladı yalnız değil mişim Genişletmek için tıkla... Valla benim de öyle. Sorunu her şeyde aramaya başlamıştım. Artı 0 Eksi
system32exec dedi: Benimde içim rahatladı yalnız değil mişim Genişletmek için tıkla... Valla benim de öyle. Sorunu her şeyde aramaya başlamıştım.
snowflakegotwingz Picopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 445 Çözümler 3 Yer Norveç - Bergen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tercüman 24 Haziran 2025 #7 VPN kullanınca hızlanıyorsa Türkiye'den girişte bir sorun var demektir hocam. Bende öyle bir sorun yok ancak son bir haftadır çok nadir de olsa yaşıyorum. Artı 0 Eksi
VPN kullanınca hızlanıyorsa Türkiye'den girişte bir sorun var demektir hocam. Bende öyle bir sorun yok ancak son bir haftadır çok nadir de olsa yaşıyorum.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.807 Çözümler 25 25 Haziran 2025 #8 Son bir haftadır ben de bu durumu yaşıyorum. Umarım düzelir. Artı 0 Eksi
shollessu Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #9 Bende eski tarihli gönderiler anasayfada full 2 gündür sizde de öyle mi? Artı 0 Eksi
KS KS system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.239 Çözümler 14 26 Haziran 2025 #10 shollessu dedi: Bende eski tarihli gönderiler anasayfada full 2 gündür sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Sürekli değil de 2 saatte bir geliyor sonra kayboluyor. Gün içinde 4 kez oluyor düzeliyor. Artı 0 Eksi
shollessu dedi: Bende eski tarihli gönderiler anasayfada full 2 gündür sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Sürekli değil de 2 saatte bir geliyor sonra kayboluyor. Gün içinde 4 kez oluyor düzeliyor.